Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Neumím si zde změnit profilovou fotku. Posledně se mi to asi na pátý pokus nějakým mně neznámým způsobem podařilo a teď to zase nejde. Nejdřív vyberu soubor, poté zvolím uložit avatar. Odhlásím, přihlásím a nic. Poradíte, co dělám špatně? Díky
Původně jsem otázku nazvala měna profil. fotky na poraďte, ale bylo mi řečeno, že slovo PORAĎTE je nepodstatné
Klikněte na Moje Poradte.cz, pak Moje stránka, dále Nastavení. Objeví se Vám stránka, nahoře Nastavení uživatele, pod tím text: "Máte již aktivovaný obrázek. Změnit ho můžete zde a zcela vymazat zde." Tam stávající avatar vymažete a můžete vložit vlastní, což je nabízeno o řádek níž.
doplněno 09.09.11 12:52:Ha, pardon, než jsem to naklofal, bylo pozdě. Zase s křížkem po funuse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.