Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna profil. fotky na poraďte.cz

Od: imsorry* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Neumím si zde změnit profilovou fotku. Posledně se mi to asi na pátý pokus nějakým mně neznámým způsobem podařilo a teď to zase nejde. *nevi* Nejdřív vyberu soubor, poté zvolím uložit avatar. Odhlásím, přihlásím a nic. Poradíte, co dělám špatně? Díky

Původně jsem otázku nazvala měna profil. fotky na poraďte, ale bylo mi řečeno, že slovo PORAĎTE je nepodstatné *smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

3x

Klikněte na Moje Poradte.cz, pak Moje stránka, dále Nastavení. Objeví se Vám stránka, nahoře Nastavení uživatele, pod tím text: "Máte již aktivovaný obrázek. Změnit ho můžete zde a zcela vymazat zde." Tam stávající avatar vymažete a můžete vložit vlastní, což je nabízeno o řádek níž.

doplněno 09.09.11 12:52:

Ha, pardon, než jsem to naklofal, bylo pozdě. Zase s křížkem po funuse.

imsorry*
hodnocení

Řešení bylo mnohem jednodušší než jsme čekali, že? *hi*

pebuje*
hodnocení

2x

Dobrý den, zkusila jste nejprve ten starý odstranit (vymazat) a až potom nahrát nový?

imsorry*
hodnocení

Nezkusila. Proč? ...Dělám si legraci, už je hotovo. Zřejmě ve mně zůstal ještě kus blondýny. *smich* Děkuji

dzordz*
hodnocení

0x

Po změně fotky zkuste stránku načíst znova (ctrl+R nebo F5), obrázky se cachují a může vám to zobrazovat pořád ten starý, i když na stránce už je nový.

imsorry*
hodnocení

Bylo to tak, jak říká pebuje, ale díky za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]