Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Ráda bych se vas zeptala jak to ze mi nejde normalne z plochy presunout pisnicka ve formatu mp3 do pametove karty kterou jsem si do pocitace vlozila? Porad mi pisou ze disketa je chranena proti prepsani..Nevim jak tu ochranu mam odstranit..Poradi nekdo?
Díky predem
Musí se posunout nahoru (blíže ke kontaktům paměťové karty) tzv. proti směru té šipky když je posunut tam kam ukazuje šipka je karta zamčená.
zadny druhy uz jsem nenasla a kdyz jsem to posunula nechce se mi to ani zobrazit tak ja uz fakt nevim
a taky jsem zjistila ze jak to tam zasunu cudlem nahoru (protismeru) tak se to posune zpet
Posune se to zpět když to strkáš do čtečky karet?Nebo kde se to posune.Pokud se to posune při strčení do čtečky tak to je potom jasný že tam nejde zapisovat.Žádný druhý čudlík tam opravdu být nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.