Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přesunout soubor

Od: lennish* odpovědí: 12 změna:

Ahoj:)

Ráda bych se vas zeptala jak to ze mi nejde normalne z plochy presunout pisnicka ve formatu mp3 do pametove karty kterou jsem si do pocitace vlozila? Porad mi pisou ze disketa je chranena proti prepsani..Nevim jak tu ochranu mam odstranit..Poradi nekdo?

Díky predem ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejspíš na pamětovce bude takovej čudlík který musíš pošoupnout, to je ta ochrana proti přepsání.

lennish*
hodnocení

jaky cudlik :D

doplněno 08.09.11 21:10:

kde je?

Pokud je to sd tak je to ten čudlik na straně je u něj napsáno lock.

lennish*
hodnocení

je to tam vsechno ale porad to nejde :(

Musí se posunout nahoru (blíže ke kontaktům paměťové karty) tzv. proti směru té šipky když je posunut tam kam ukazuje šipka je karta zamčená.

Kde je všechno?

lennish*
hodnocení

je tam ten lock a presunula jsem ho ale porad mi to pise ze je to chraneno :( :/

prasak

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @inzinyrka z důvodu porušení pravidel poradny. ]

lennish*
hodnocení

zadny druhy uz jsem nenasla a kdyz jsem to posunula nechce se mi to ani zobrazit tak ja uz fakt nevim :(

a taky jsem zjistila ze jak to tam zasunu cudlem nahoru (protismeru) tak se to posune zpet :(

Posune se to zpět když to strkáš do čtečky karet?Nebo kde se to posune.Pokud se to posune při strčení do čtečky tak to je potom jasný že tam nejde zapisovat.Žádný druhý čudlík tam opravdu být nemá.

lennish*
hodnocení

No tam ale ted jsem zjistila ze spis chranena asi bude ta pisnicka :D

To je možné ale jestli že se ten čudlik přesouvá do polohy lock tak tam nepůjde zapsat nic.Zkus tam třeba překopírovat nějakou fotku a když ani ta nepůjde tak je to tou zamčenou kartou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]