Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte notebook

Od: pa* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, sháním notebook vhodný pro studenta.
To u mě znamená - lehký a odolný (bude často přenášen). Nepotřebuju ho vůbec na hry nebo grafiku. Prostě jen internet, Word, Excel a přehrávání hudby a filmů.
Samozřejmě, že už mám něco málo vybráno, ale nerozumím tomu... Chci 12 - 14 "monitor, váhu do 2 kg, cenově do těch 13 000 Kč.
Tady jsou adepti:

alza.cz/...
alza.cz/...
alza.cz/...
alza.cz/...
Nelpín na značce Lenovo, ale dle názorů, co jsem pročítala, se hodí. U Asuse si nejsem jistá... Já mezi těmito 4 notebooky (resp. 3, protože Asus se liší velikostí a pamětí) nevidim žádný rozdíl - ty rozdíly jsou v grafice a procesorech a to je pro mě španělská vesnice. Co byste doporučili dle kritérií, které jsem uvedla? Samozřejmě můžete hodit link na něco pro mě podle vás lepšího:)

Děkuju

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, co od toho potřebuješ, si vyber podle vzhledu, výdrže baterky a dosažitelnosti servisu. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]