Nejste přihlášen/a.
zdravim mam notebook acer aspire 5738Z a mam tu tlačitko bluetooth ale když ho zmačknu tak se mi na displei objevi hlaška žadne zařizeni da se to bluetooth nějak zprovoznit doinstalovanim ovladaču moc se vtom nevyznam tak ani nevim kde bych ten ovladač našel
Nevím, jaký máte operační systém, ale stačí otevřít tuto stránku → us.acer.com/... tam zvolit Notebook→Aspire a tam si pak zvolíte Váš model, tj. Aspire 5738Z. Chvíli vyčkáte a pak se Vám objeví seznam ovladačů. Najdete si tam ten Bluetooth a buď si stáhnete ten Foxconn nebo Broadconn. Nevím, jaký máte. POkud ani Vy nevíte, tak je stáhněte oba a zkuste nejdříve nainstalovat ten první. Nepůjde-li, tak ten druhý...
Ovladače naleznete na stránkách výrobce -> acer.cz/...
Tam se musíte postupně proklikat ke svému typu notebooku - nelze vložit přímý odkaz. Vyberete si operační systém (který nezmiňujete) a stáhnete si potřebné ovladače pro bluetooth.
PS: kdy to přestalo fungovat? Od koupě? Od nějaké instalace? nebo jste přeinstalovával systém? Fungovalo Vám vůbec někdy?
1) To, že má tlačítko na zapnutí bluetooth ještě neznamená, že bluetooth modul opravdu má ...
2) Modul bluetooth se dá vypnout i v BIOSu - zkontrolujte zda není jen vypnutý
skoušel sem je instalovat oba ale nějak to nejde asi mi tam chybi ten modul ale jinak diky za rady
doplněno 08.09.11 09:17:už posledni dotaz da se koupit ten modul bluetooth a nějak ho nacpat do notasu
A správce zařízení něco hlásí? : klávesa win + pause -> Správce zařízení
Neodpověděl jste příčinu nefungování - je to takto od koupi, instalace nějakého programu/zařízení, přeinstalace, samo od sebe...
(abych neradil něco, co je absurdní a s příčinou nemá nic společného)
Do BIOSu se dostanete stisknutím klávesy F2 při bootování notebooku ... zkrátka mačkejte F2 ihned (několikrát za sebou) po zapnutí notebooku. Uvnitř hledejte zmínku o bluetooth... v biosu o něm zase tolik nebude. Hledejte něco jako "bluetooth modul enable/disable" nebo tak neco ...
od počatku to myslim nejde ale ted by se mi to bluetooth šiklo ve spravci zařizeni nic neni a a ani v biosu nevidim nic ohledně bluetooth
doplněno 08.09.11 11:40:tak sem nato přišel ja to bluetooth v notasu nemam mam tu jen to tlačitko ktere mi je nanic když mi mi chybi v notasu ten modul tak se ptam da se to koupit a dodatečně vecpat do notasu dcera ma taky acer 5635 a bluetooth tam ma
koupit se samozřejmě dá, ale podle ceny bych radši volil variantu modulu do USB. Nějaké mini se dají koupit na aukru i pod stovku a fungují, i když ne na moc velkou vzdálenost. Originální je tady dily-notebooky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.