Nejste přihlášen/a.
Čau, chci se zeptat čím to je že se mi seká facebook mám notebook ACER extensa 5630. První minuta je v poho ale pak se to začne sekat takže bych neřekl že je to grafickou kartou.
Pokud ti jdou filmy,hry tak to 100% nebude grafikou na facebooku neni nic tak narocnyho hledej pricinu spise v tom ze mas pusteno mnoho programu najednou a pc to nestiha a nebo pripojeni na net. To se ti seka fb cely nebo jen treba hry?
doplněno 07.09.11 21:45:co pouzivas za prohlizec a ty aplikace (programy) mohou bezet skryte, uz se ti to stalo?
Mám google chrom nic jiného zapnutého nemám využití paměti ram 20% a procesor 0% jakmile zapnu facebook tak ram 39% a CPU 10% takže tímto to není když se teďka dívám na procesy mám jich 51.
tak to bude net bud prowider a nebo wifi router nebo se ti pc zahriva a seka se. zkus router nebo restart
Tak teplotou to není utilita mi ukazuje při sekání hd = 45C a CPU 33C. CPU se vždy zahřeje na 45 C a větrák začne chladit a chladí to na 32-33C a vypne se. Jednom mi kamarád říkal že mi to dělaji nějaký reklamy nebo co? Jeto možný? dík
Čus, měl jsem dost podobnej problém asi ještě před pěti minutama. Facebook se sekal jak prase, pak jsem odinstaloval ty pluginy jako Skype Toolbar (click to call) real player video downloader a fb purity (plugin, kterej na fcb schovává ty spamy) a frčí to krásně. Jinak to byl pěknej voser, tak hodně štěstí.
Zkus jako adresu zadat about:plugins, zakázat flash, restartovat prohlížeč a pak chvíli normálně pracovat, jestli se to nějak významně zlepší.
Mně jedna konkrétní stránka (není to fb) kvůli flashi docela seká, pokud ji otevřu ve více záložkách současně - prvních pár vteřin ok, pak se všechny tyto záložky zaseknou tak na půl minuty, než se načte komplet celý obsah, a pak to pokračuje správně. Jeden kamarád měl taky dlouhodobé problémy s flashem na youtube, prakticky jakékoli video mu náhodně shodilo nebo zaseklo celý prohlížeč. Univerzální řešení neznám. A nakonec příčinou v tvém případě může být něco úplně jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.