Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - sekání

Od: blesk1996 odpovědí: 7 změna:

Čau, chci se zeptat čím to je že se mi seká facebook mám notebook ACER extensa 5630. První minuta je v poho ale pak se to začne sekat takže bych neřekl že je to grafickou kartou.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acid*
hodnocení

0x

Pokud ti jdou filmy,hry tak to 100% nebude grafikou na facebooku neni nic tak narocnyho hledej pricinu spise v tom ze mas pusteno mnoho programu najednou a pc to nestiha a nebo pripojeni na net. To se ti seka fb cely nebo jen treba hry?

doplněno 07.09.11 21:45:

co pouzivas za prohlizec a ty aplikace (programy) mohou bezet skryte, uz se ti to stalo?

blesk1996
hodnocení

Mám google chrom nic jiného zapnutého nemám využití paměti ram 20% a procesor 0% jakmile zapnu facebook tak ram 39% a CPU 10% takže tímto to není když se teďka dívám na procesy mám jich 51.

acid*

tak to bude net bud prowider a nebo wifi router nebo se ti pc zahriva a seka se. zkus router nebo restart

blesk1996
hodnocení

Tak teplotou to není utilita mi ukazuje při sekání hd = 45C a CPU 33C. CPU se vždy zahřeje na 45 C a větrák začne chladit a chladí to na 32-33C a vypne se. Jednom mi kamarád říkal že mi to dělaji nějaký reklamy nebo co? Jeto možný? dík

gaga*

Čus, měl jsem dost podobnej problém asi ještě před pěti minutama. Facebook se sekal jak prase, pak jsem odinstaloval ty pluginy jako Skype Toolbar (click to call) real player video downloader a fb purity (plugin, kterej na fcb schovává ty spamy) a frčí to krásně. Jinak to byl pěknej voser, tak hodně štěstí.

dzordz*

Zkus jako adresu zadat about:plugins, zakázat flash, restartovat prohlížeč a pak chvíli normálně pracovat, jestli se to nějak významně zlepší.

Mně jedna konkrétní stránka (není to fb) kvůli flashi docela seká, pokud ji otevřu ve více záložkách současně - prvních pár vteřin ok, pak se všechny tyto záložky zaseknou tak na půl minuty, než se načte komplet celý obsah, a pak to pokračuje správně. Jeden kamarád měl taky dlouhodobé problémy s flashem na youtube, prakticky jakékoli video mu náhodně shodilo nebo zaseklo celý prohlížeč. Univerzální řešení neznám. A nakonec příčinou v tvém případě může být něco úplně jiného.

bena*
hodnocení

0x

Zkusil bych stáhnout a nainstalovat IE9 a surfovat přes něj. Na něm byl měl jít Facebook nejrychleji (IE9 má nejrychlejší Java script a Facebook, to je samej Java script, pokud se ještě nic nezměnilo)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]