Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryl jsem složku na pc, potřebuji ji obnovit

Od: hanz007 odpovědí: 6 změna:

Podařilo se mi v nastavení složky zaškrtnout slovo skrýt, a rázem jsem přišel o celou složku. Nevíte někdo jak ji vyvolat zpět?Díky

imageshack.us/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
nástroje, možnosti - zaškrtnout zobrazit i skryté soubory.
potom bude skrytá složka vidět a stačí u ní skrytí zase škrtnout
doplněno 07.09.11 15:11: tohle provést třeba v průzkumníku. dal bych sem taky obrázek, ale nejsem u počítadla, takže buď Ho dá někdo jiný, nebo já zítra a nebo vám bude stačit popis
07.09.11 15:37

zde:

Skryl jsem složku na pc, potřebuji ji obnovit

danten*
hodnocení

0x

Otevři okno cmd.exe a napiš následující řádek:

attrib -H -R "E:Battle Tanks II"

off

Co je to cmd.exe

interpret prikazu neboli prikazový radek .. jak kdo chce.

vice o vzniku velice hezky popsano zde: zacinej.cz/...

doplněno 20.11.11 15:10:

akorat je to psano v dobe, kdy byly windows 98, nyni uz je prikazovy radek "hloubeji"v nabidce Start a to v Start -> Programy -> Prislusenstvi, ale mnohem rychlejsi zpusob je napsat do vyhledavaciho pole (windows 7, Vista) nebo do Start -> spustit napsat zkratku cmd (enter) a tim se spusti rovnou.

hanz007
hodnocení

0x

Díky! udělal jsem jak píšete a už ji mám...ufff :)

Ještě jednou velké díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]