Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toshiba nebo Acer?

Od: bichin odpovědí: 6 změna:

Dobrý den najde se tady někdo kdo by fundovaně poradil, který notebook (toshiba nebo Acer)je lepší bez ohledu na výbavu? Mám na mysli kvalitu dispeje, konstrukci šasi, vlastní zkušenosti atd. Za odpověď předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co je to fundovaně? Každý může poradit podle své zkušenosti. Dříve se chválila Toshiba a zatracoval Acer. Dnes jsou tyto NB podle mě na stejné úrovni a je to obvykle o štěstí na kus. My máme doma tři Acery a jedou už 3 roky bez jakéhokoli problému.

honzek*
hodnocení

0x

Ja si poridil notebook Acer (3 roky zpet), no a po trech mesicich se mi pokazila v baterii elektronika. Rekl jsem si, ze Acer uz nikdy.

Ale na druhou stranu krome te baterky 3 roky bez jakekoliv zavady a s maximalni spokojenosti.

Bratr ma taky Acer pres 3,5 roku, nosi jej kazdy den do skoly, ma jej cel dotluceny (spadl na zem, ulomeny roh, praskly - ne moc dobre chovani), a bez jedine zavady! Nepochopim, ze ten notebook je jeho zachazeni schopny prezit, ale ocividne, mu to nedela moc problem :-D

Takze kdybych mel volit mezi Acerem a Toshibou, tak bych bral zase Acer. Ale kdybych mel vybrat mezi Asus a Acer, tak bych vzal asi ASUS. Prijde me kvalitneji zpracovany.

Pouze muj nazor :)

hodnocení

0x

Bez ohledu na výbavu je lepší jednoznačně Toshiba, otázka je zdali je to při dnešní krátké morální životnosti počítačů tak rozhodující a důležité.

hodnocení

0x

Jednoznacne Toshiba.

kalaa21*
hodnocení

0x

tak podla mna acer a to je z vlastnej skusenosti lebo teraz mam 4 roky acer a pracuje bez jedinej chybičky a teraz som kupil dalši acer takže odporučujem acer jednoznačne, aj cenovo su lepšie jak pozeram proste radšej acer ako toshibu

Samozřejmě, že poměr cena/výkon je příznivější pro ACER, ale otázka zněla jinak. Co se týká provedení tak Toshiba patří na vrchol o tom není co diskutovat...

kalaa21:

z vlasní zkušenosti to může potvrdit jen ten, kdo měl / má k dispozici ACER i TOSHIBU ;) Když jsem s něčím vrcholně spokojený, neznamená, že to něco je nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]