Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upravené obrázky, jak je prohlížet?

Od: 222hel* odpovědí: 10 změna:

Upravil jsem obrázky z fotoaparátu Konika na rozměr 1024 x 768. Vyměnil jsem ale monitor u PC za širokoúhlý LED. Nyní jsem potřeboval vybrat obrázky a obrázky nejdou posunovat. Na monitoru vidím jen vrchní čast obrázků. Co dělám špatně? Jde to nějak udělat, abych nemusel každý obrázek otevřít. Jen posunovat šipkou?

Děkuji

Upravené obrázky, jak je prohlížet?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jaký je problém si to okno zmenšit a poté posunout, aby bylo na obrazovce celé?

Nevěřím, že by to nikdo neuměl, ale zde přikládám i videonávod ->

222hel*
hodnocení

Výpadek paměti, jinak si to nedokážu představit. Díky.

moto*
hodnocení

0x

Osobně bych asi nejdříve začal používat nějaký slušný program na prohlížení obrázků. Ty umí i optimalizovat i velikost prohlížení.

Jeden z nejlepších free je zde:

stahuj.centrum.cz/...
Umí i spousty dalšího než jen prohlížení a je samozřejmě i v češtine. Sám jej používám.

222hel*
hodnocení

Možná To někomu přijde k smíchu, ale skutečně jsem nevěděl, že na prohlížení obrázků se používá nějaký program. Člověk se snaží učit, jak to jen jde. Stahuji si svoje obrázky z fotoaparátu, dig.kamery i telefonu do PC a prohlížím si je jen otevřením jednoho obrázku a dále šipkou. Jestliže radíte program na prohlížení obrázků, můžete mi prosím napsat, co tento program umí a jak se používá. Rád rozšířím svoje vědomosti.

Děkuji

moto*

Umí toho hodně, bylo by to na dlouhé psaní. Je výborný na prohlížení a správu obrázků, je v něm ikonka na scanování, pokud máte připojen a instalován scaner, dají se v něm i upravovat obrázky, měnit jejich velikost, ořezávat, obracet atd. Dají se v něm dělat i alba pro uložení na interenetu atd.

Chce to prostě nainstalovat a trpělivě zkoušet. Na vše jsou tam ikonky a příkazy.

Základní prohlížeč obrázků z operačního systému není nic moc, stejně jako programy které bývají dodávány s foťákem.

Podrobnější informace se dají i vygooglovat, namátkou zde: jech.webz.cz/...

222hel*
hodnocení

Prohlédl jsem si plochu notebooku a zjistil jsem, že mám originál nainstalované ZONER PHOTO Studio 12, jen s tím mám problémy,jak to použít, tak to nepoužívám.

moto*

Zoner Photo Studio jsem zkoušel, nijak mne ale neoslovil, nejsem také ochoten investovat do plné, placené verze , když XnView umí nejméně stejně a lépe se mi s ním pracuje.

222hel*
hodnocení

Mohu se zeptat jaký je XnView?

moto*

Proboha, věnoval jste pozornost tomu, co jsem napsal výše?

Že já vůl tady marním čas!

222hel*
hodnocení

Stejně děkuji za Váš čas, Vaše odpověď mi pomohla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]