Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam notebook HP compaq 6910p se sdilenou grafikou 384 MB a mam problem...mel sem stary PC a tim myslim hodne stary ktery mel grafiku 128 a zbytek parametru nestalo za nic a na tom starem PC sem treba rozjel NFSU2 na plne detaily bez sekani a na tomto notebooku mam problem na polovicni detaily..nevite co s tim?diky za odpoved
Protože notebook má integrovanou grafiku s pamětí, kterou si bere z RAMek, kteréjsou několikrát pomalejší než normální grafické paměti. Grafický čip taky výkonostně nestojí za nic, je to tak na AERO ve Windows a na akceleraci HD filmů, na hry bohužel ne. Velikost paměti není vůbec rozhodující
Jak jsem řekl, velikost grafické paměti neřeší skoro nic, u tak slabého grafického čipu. Mám v notebooku to samé, vím o čem mluvím taky jsem ho ale nekupoval ke hraní her
ale co jsem zkoušel tak se na něm dá hrát tak Mafia, Counter Strike 1.6, Need for Speed (až po Most Wanted - na nejnižší detaily), Live for Speed... Hledání min, Solitaire... :D
Na tomto notebooku už to opravdu lepší nebude, musíte se s tím smířit, nebo investovat do nového s dedikovanou grafickou kartou s vlastní pamětí
Grafiku mám Intel GMA X3100 (chipset Intel 965 Express)
takove notebooky stoji okolo 20 000 :D a jelikoz sem student tak nic :D..a co treba lenovo y550?nejaky nazor na nej by byl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.