Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra a Grafika

Od: stefaninoo* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, mam notebook HP compaq 6910p se sdilenou grafikou 384 MB a mam problem...mel sem stary PC a tim myslim hodne stary ktery mel grafiku 128 a zbytek parametru nestalo za nic a na tom starem PC sem treba rozjel NFSU2 na plne detaily bez sekani a na tomto notebooku mam problem na polovicni detaily..nevite co s tim?diky za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Protože notebook má integrovanou grafiku s pamětí, kterou si bere z RAMek, kteréjsou několikrát pomalejší než normální grafické paměti. Grafický čip taky výkonostně nestojí za nic, je to tak na AERO ve Windows a na akceleraci HD filmů, na hry bohužel ne. Velikost paměti není vůbec rozhodující

stefaninoo*
hodnocení

aha ale ramky mam 4GB..takze si nic nezahraju +-

Jak jsem řekl, velikost grafické paměti neřeší skoro nic, u tak slabého grafického čipu. Mám v notebooku to samé, vím o čem mluvím :) taky jsem ho ale nekupoval ke hraní her :) ale co jsem zkoušel tak se na něm dá hrát tak Mafia, Counter Strike 1.6, Need for Speed (až po Most Wanted - na nejnižší detaily), Live for Speed... Hledání min, Solitaire... :D

Na tomto notebooku už to opravdu lepší nebude, musíte se s tím smířit, nebo investovat do nového s dedikovanou grafickou kartou s vlastní pamětí ;)

doplněno 06.09.11 19:10:

Grafiku mám Intel GMA X3100 (chipset Intel 965 Express)

stefaninoo*
hodnocení

takove notebooky stoji okolo 20 000 :D a jelikoz sem student tak nic :D..a co treba lenovo y550?nejaky nazor na nej by byl?

ten už má dvě grafické karty, jednu slabou integrovanou a druhou dedikovanou, na té už by to rozhodně jelo mnohem líp :) ale pořád to nebude ani zdaleka žádné herní dělo :) pokud se tedy díváme na stejnou verzi s Intel GMA X4500M a nVidia GeForce G210M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]