Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, potřeboval bych poradit...když si upravím fotku ve photoshopu, doladím barvy atd...tak když ji otevřu v zoner studio 13 tak bavy jsou poznatelně bledější než mají být. Nevíte někdo prosím jak nastavit barvy v zoneru? mockrát děkuji
Já používám zoner hlavně jako prohlížeč...veškeré úpravy dělám v PS 4...tak mě to právě nejde do hlavy proč tam jsou barvy takové a tam zase jiné...
Zkuste to otevřít ještě v něčem jiném, alespoň windowským prohlížečem fotografií, abyste poznal, které jsou správně.
Je možné, že fotografie obsahuje nějaké informace o prostoru barev (doufám, že se tomu tak říká) a programy ho interpretují různě nebo ho ignorují. Také mám pocit, že v tom balíku programů od Adobe, které se nainstalují s Photoshopem, je i program na globální nastavení vyvážení barev a toho barevného prostoru. Přesný název nevím, nemám to tu, ale byl snad umístěn v té programové skupině ve Startu.
Vyřešeno...v zoneru stačilo zaškrnout v možnosti - správa barev - " použít správu barev"...a je to...hledal sem to asi hodinu na netu anikde sem nic nenašel...pak náááhodou o tom měl někdo BLOG...takže strašná blbost..:D...mockrát vám děkuji za reakce a doufám že se to bude do budoucna někomu hodit...ještě jednou díky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.