na www.stahuj.cz jsem si stahl nero 7. 30 dni v pohode a potom se to musi odinstalovat. tak jsem to odinstaloval. kdyz sem si to instaloval podruhe seriove cislo bylo prosle, i kdyz sem to znovu stahl. takze sem ínstalaci ukoncil a onomi to psalo: This program requies the file advrcntr2.dll, with was not not found on this system. potom mi nekdo ze si to mam nainstalovat ele ono to nejde, protoze je stale neplatne seriove cislo! ...uz po treti! prosim poradte! viz: This program requies the file advrcntr2.dll, with was not not found on this system.
Tak nechápu na co z toho chceš přesně odpověď- pokud jde o těch 30 dní tak věř že málokterý program jde ochcat odinstalováním a znovunaistalováním. Pokud jde o soubor: zive.cz/... a stáhnout třeba tady dll-files.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.