Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna stávkuje!

Od: hankauk* odpovědí: 3 změna:

Mám tu jeden zapeklitý problém, s kterým si nevím rady. Máme tiskárnu HP Photosmart. Pracuje bez problémů a rychle. Tedy až do dneška. Chtěla jsem na ní přes wifi (jako obvykle) vytisknout nějaké dokumenty. Dokument, který má např. 500kB se ale načítá jako 24MB. Načítá a načítá, ale tiskárna netiskne. Zkoušela jsem dokumenty převést do formátu jpg (bez problémů), zkopírovat je na SD kartu a tisknout z ní. Fotky, které mám na kartě jsou na displeji tiskárny vidět, ovšem "dokumenty", byť v jpg, ne.*zed* Ty se objevují jako černé/prázdné obrázky.

Tiskárnu jsme znovu přenastavili, udělali několikrát restart i PC a nic. Nemá někdo tip, co by s tím mohlo být? Díky předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dokumenty do jpg?

Jiný dokument to vytiskne? Třeba špatný formát papíru v dokumentu?

hankauk*
hodnocení

Jojo, zkopíruju to do paintbrush a uložím jako jpg. Zachová si to stejné parametry A4. V compu to otevřu bez problémů. Jiný file mi to vytisklo ráno a to ještě problém nebyl.

hankauk*
hodnocení

Problém vyřešen... totální přenastavení tiskárny, opětovné nahození na wifi a už to funguje. *klik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]