Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook- fotografie

Od: boleslav15 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

když okomentuju fotografii moji či jinou tak se po stisknutí ENTER nezveřejní ani na mé zdi ani na zdi přátel.

Dříve se vždy komentáře zveřejnily i s fotografiemi. Nemyslím tím,když si nahraju nové fotografie a zveřejním je,ale myslím tím když okomentuji třeba svoji či jinou fotku v albu starém např. měsíc- i tak se dříve zveřejnily ihned po okomentování.

Chci se zeptat zda má někdo stejný problém..

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

V tomhle se snad nedělaly žádné změny už od doby, kdy sloučili text, fotky, videa i odkazy do jednoho newsfeedu? Upozornění přijde jen v případě, že se jedná o vaši fotografii nebo jste označen v komentáři. Na ničí zeď se komentář neumístí.

boleslav15
hodnocení

Když dříve někdo okomentoval něčí fotografii tak se komentář s fotografií zveřejnil na hlavní stránce mojí i přátel. Dnes jsem např. označil u jedné fotografie, že se mi líbí a vůbec se to neobjevilo nikde ani v mém profilu. Přeci když můj přítel označil že se mu "něco" líbí tak se mě to na mé hlavní stránce objevilo,nyní nic:( Ten problém mám tak 14 dnů...Chtěl jsem vědet zda ho mám jen já ...nebo jak to vyřešit...

dzordz*

Jo takhle, už to chápu. Komentáře se mi na zdi jednotlivých lidí ukazujou, like fotek se neukazuje. A ten hlavní feed, mně třeba nejdou poslední dobou zakazovat aplikace, což je docela problém :) Nevím, jestli to jde nějak upravit nebo spravit.

boleslav15
hodnocení

Doufám,že je to zase nějaká chyba facebooku a časem se spraví:) ono občas blbne více věcí a teď má navíc facebook zase nějaké novoty tak doufám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]