Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte dobrý střihačský editor?

Od: hutlik007* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den , scháním kvalitní editor a střihačský program . Nevíte o nějakém? Děkuji předem za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

0x

Me vzdycky vystacil Windows movie maker, nebo Pinnacle

hodnocení

0x
Já osobně když potřebuju střihnout nějaký video používám Sony Vegas. Pro mé účely naprosto vyhovující program. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho, takže se dá předpokládat, že zde bude chváleno několik dalších programů.
hutlik007*
hodnocení

Pinnacle jsem měl . Jenomže pak jsem musel celej "hadr" smazat a instalovat nanovo Windows . Takže hledám nějakej jinej , protože Pinnacle jsem měl od kámoše a nechci ho znova otravovat . Kouknu na to Sony Vegas

hodnocení

0x

Já doporučuji Power Director - cyberlink.com/...

Je tam možnost po registraci stáhnout zdarma velké množství šablon, pip, titulů, DVD menu atd. - http://directorzone.cyberlink.com/
a
co je hlaví nepadá jako Pinacle.

doplněno 05.09.11 15:29:

Pardon oprava:
a co je hlavní, nepadá jako Pinacle.

hodnocení

0x

Kvalitní je Adobe Premiere, uživatelsky přívětivý - Corel video studio, dobrý Pinnacle, Sony Vegas ... a jednoduchý a přitom velmi stabilní Nero Vision jenž je v balíku vypalovacího Nera

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]