Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Endora .cz jak to změnit?

Od: tomsik* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Jakuž atdy bylo doporučení na tu www.endora.cz. Tak jsem si tam založil web. Jelikož jsem nechtěl takovou šablonu jakou jsem měl tak jsem si tam nainsttaloval jinou. Na vyhledávání jsem dal postranní panel v levo. No a když jsem si vybral tu šablonu. A vytvořil jsem stránku tak se mě ta stránka objevila někde nad tím obrázkem. Není to v postranním panelu ale tam nahoře. Menu jsem si vytvořil a taky jsem tam tu stránku uložil a ono se to uložilo pod ten obrázek. Poradíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Hodil by se odkaz přímo na ten vytvářený web, aby to bylo jasně vidět i se zdrojákem.

Jestli si to skládáte v nějakém pseudografickém editoru (jako mají třeba blogovací systémy), tak jste nejspíš vzal špatný prvek nebo ho umístil na špatné místo.

tomsik*
hodnocení

www.nasefoto.4fan/... je to nad tím i pod tím obrázkem taková napsaná blbost (Ererwwer)

. Chtěl jsem to vykoušet.

dzordz*

Máte definováno <div id="nav-top-menu"> a <div id="nav-bottom-menu">, které obsahují to samé. Je to pravděpodobně dělané na dvě různá menu, hlavní nad obrázkem a vedlejší pod ním, a text jste vložil do obou. Jestli to menu mělo být svisle vlevo, tak je to úplně špatně (ve zdrojáku i v css).

Ten template je nabízen přímo webhostingem, nebo jste ho někde stáhnul?

tomsik*
hodnocení

Nic jsem nestahoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]