Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Hraju Farm Ville asi 1 rok. Teď se mi na monitoru objevuje: Skript na této stránce způsobuje zpomalení aplikace Internet Explorel. Vždy skript vypnu, chvíli to běží a ukáže se to znovu. V rejstříku je tolik možností a já jsem lajk, takže nevím, co udělat. Defragmentovala jsem, stáhla si prohlížeč Adobe Flash Player a víc nevím. Poraďte. Díky Dana V.
Ahoj, jestli chápu dobře, tak pokud mluvíte o hlášce, která vyskakuje v prohlížeči Internet Explorer se žlutým vykřičníkem, doporučil bych Vám zkusit použít jiný prohlížeč.
Ono to také může být tím, že Facebook někdy nefunguje příliš rychle. Můžete také vyzkoušet odhlásit se od chatu - dát se do stavu offline - pokud jse totiž online, na stránce je pořád spuštěn skript, který kontroluje další online uživatele a pokud k tomu přidáte další skript od hry...
Další prohlížeče, které doporučuji
- Opera http://www.opera.com
- Google Chrome google.com/...
Tak záleží jaký Internet Explorer používáte. Jeslti starou verzi 6 nebo 7, tak se nedivím. Doporučuji používat alespoň verzi 8, nejlépe verzi 9.
Máte-li Windows Vista nebo Windows 7, tak si nainstalujte Internet Explorer 9 → stahuj.centrum.cz/...
Máte-li Windows XP, nainstalujte si verzi 8 → stahuj.centrum.cz/..., nebo již zmiňovaný internetový prohlížeč Opera → stahuj.centrum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.