Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
nevíte někdo nějakou strategii, starších dob? (lučistníky,kopiníky,meče,katapulty,atd...) Ale jestli není nějaká novější..., ale pozor nemyslim něco jako Medieval total war 2 ..., chci něco jako AoM, AoE(Age of Mythology, Empires), kde prostě začínáte hru a stavíte a bojujete, a ne dobývání evropy ..., a prostě tam se nic nestaví ..
Děkuji
Co takhle nebýt líný a požít google..je tam toho spousta i se zkušenostmi.. to je hrůza dnes ta mládež.
doplněno 04.09.11 01:19:Soráč mělo to být uplně jinde..
doplněno 04.09.11 14:17:Mno ale tady může kdokoli doplnit své dobré zkušenosti..
Původně jsem to psal na dotaz ohledně školních app na adroid... to je už lennost jak prase..
Ale když jsem na google nic nenašel? ... A ani nevím jak hledat .. co tam mám zadat? Když tam zadám něco tak mi to vyhledá úplně něco jiného, tak proto se ptám vás... Promiňtě, ale když se človek nemůže zeptat ani na toto a už je to takzvaný spam, no tak to potež pán bůh... Jinak jak si můžeš být tak jist, že jsem na google nehledat? Máš věšteckou kouly a z ní čteš budoucnoust? ..
Ááá koukám, že ty seznamy jsou docela work-in-progress, ale zrovna ty dotazované strategie tam jsou.
No, stavění a bojování, to znamená v zásadě prolínání v podstatě dvou žánrů, city-building čili budovatelské strategie a real-time strategie. To když si člověk hodí do googlu nebo ještě lépe na nějakém pořádném herním portálu, kde to jde seřadit i podle hodnocení, tak už si člověk určitě něco najde. Stejně jako dneska už u všeho na internetu se vyplatí umět anglicky, ale tak jsou i docela dobré české herní portály.
Když to vemu kol a kolem tak nej. strategie kterou jsem hrál je pharaoh ..nvím zda měl datadisky, pokračování či další verze ale graficky to byla na cca Rok 2000 špica .. nevím jak se na to bude z pohled neznalého koukat dnes ale obrázky na goole stojí za to.
To mi připomnělo hru Cesar III, kterou jsem zase kdysi mastil já ( Obrázky na googlu )
Jinak ze zmíněných doporučuji Stronghold ... fatk úžasná hra ze středověku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.