Nejste přihlášen/a.
Potřebuji na svém netbooku (Asus EEE) zformátovat HDD,nemá vlastní mechaniku,takže musím připojit externí a zvolím v Biosu bootování z ní, probíhá načítání ovladačů z recovery CD,pak restart a spouští se windows, ale já nejdříve potřebuji provést zformátování HDD,nevím ale jak se k této volbě dostat.Při spouštění ovladačů držím delete(podle rady), ale nic,
Mám pocit, že EEE není nikdy třeba formátovat a přeinstalovávat tímto způsobem, na disku by měla být skrytá partition, která obsahuje image celého disku, s nainstalovaným systémem a ovladači a vším. Někde z biosu nebo boot-up menu (dělal jsem to jednou a nemám ho teď u sebe pro ověření podrobností) se pak dá spustit obnovení, které zformátuje viditelnou část disku a nakopíruje tam obsah té skryté, takže se netbook dostane do stavu, v jakém byl při koupi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.