Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat ohledně tisku. Mám tiskárnu Cannon mp550, propojenou s počítačem (notebookem), jenže je tady malý háček. Kdykoliv když chci tisknout nějaký dokument, už v té nabídce jak se mi objeví v počítači než začne tisknout je napsáno, že tiskárna je nečinná. A když i přes to dám ok ať to tiskne, sice mi to daný dokument vytiskne ale jako by s "vynechávkama". Jakože kousek je vytisklý, pak je třeba 0,5 centrimetrová čára čistého papiru a znovu kousek tisku a čára... Jako by byl váleček znečištěný nebo tak něco. Když chci ale něco kopírovat jde všechno v pořádku a "čistě". Všechny druhy čištění, co mi tiskárna nabídla jsem už ale udělala a pořád to nepomáhá. Tak už nevím, co s tím? Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.