Nejste přihlášen/a.
Ahojky, hledám starší film, který sem viděla před delší dobou, je to horor, moc si ho bohužel nepamatuji, bylo to něco o Ďáblovy co dělal zle lidem kdo vlastní jeho nebo něco jeho co vlasní, vím že byl dítě, liliput nebo příšera zavřená v kleci a nikdo ho nesměl vidět, nebo kdo na něj koukl tak ho mohl ovládat, už nevím, ale je to asi 1980 +/- točené. Nejlépe kdyby jste sem dali i odkaz na video půjčovnu s tel nebo paypal, a nebo dvd obchod, nebo aspon ten název a já se to pokusím najít sama
tohle mi něco říká nehrál tam Rupert Grint? zkus to najít podle něj zdali je to ono, ale tohle dávali tak před rokem.
coto meleš? jak můžeme být u jednoho pc když ji vůbec neznám, a proč sem píšeš když to neznáš? Ona chtěla pomoct a já jen napsal radu jak by to možná mohla najít není to 100%
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.