Nejste přihlášen/a.
Nevíte náhodou jak se zbavit tohoto programu? Z klasické složky programů pro odebrání/přidání (ovládací panely) mi to pořád hásí chybu, že nelze odstranit.
Resp. se mi tam objevuje hláška viz obrázek. Když jdu standardně na C: do filu, na který to odkazuje, nejde ho vymazat ani odtud!
doplněno 02.09.11 20:26:Tak ještě přikládám obrázek.
To, co na tom obrázkku je, tak je jasné. Klikněte na Remove a je to.
Pokud to nejde, tak zkusit odinstalovat v Nouzovým režimu /před naběhnutím Windows stisknout F8 a vybrat Stav nouze/, případně zkusit specializované programy jako Revo Uninstaller, Your Uninstaller a další.
Zkontrolujte, zda-li program něběží.
KDyž kliknu na Remove v tomto momentě, nahlásí to chybu a dál to nejde. Skenuju PC, jestli to tam nenatáhlo nějakého "trojáka" či podobný "xindl" (Xindle promiň). Program by běžet neměl. Jen je dole na liště ikonka obálky. Na tu když kliknu, tak se to otevře.
Jestli je dole na liště ikonka obálky, nějaká komponenta z toho programu je spuštěná a to brání odstranění programu. Když na tu ikonku obálky klknete pravým tlačítkem myši, otevře se vám nějaké menu? Hledejte v něm něco jako Konec, Zavřít, Exit, a podobně. Až zmizí ta obálka z lišty, měl by program jít normálně oddinstalovat. Když ne, použijte některý z odinstalačních programů, které doporučuje bena.
To už jsem taky zkoušela... Ikona na liště, Exit a pak vymazat/odebrat z programů. A ... NIC!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.