Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat .aa

Od: vlk95® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám mp3 která potporuje audioknihy ve formátu .aa . Bohužel netuším kde to sehnat. nejlépe zdarma. Našel jsem to jen v mp3.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

3x

.aa je Audible audio, nějaká zlodějina vymyšlená Amazonem a Applem. Dají se kupovat na audible.com/... nebo snad stahovat přímo do iTunes. Aa soubory používají buď mp3 nebo acelp kodek (u toho může být výhodou menší velikost při stejné kvalitě, je zaměřený na mluvené slovo, ne hudbu a zvuk obecně). Na stránkách prezentují 64kbit jako "CD kvalitu", čemuž se mi fakt nechce věřit.

Takže, jestli vámi vybrané nahrávky existují v mp3 a jsou vám snáze dostupné, nějaké aa bych vůbec neřešil.

kacatko2004

Dobrý den, řeším opačný problém. Mám audioknihu ve formátu .aa a nedokážu ji přehrát. Existuje SW který ji přehraje nebo převede do mp3?

dzordz*

Audible Manager, download.audible.com/...

Převod do jiného formátu není legální kvůli digital rights management, který aa obsahujou. Některé programy to možná zvládnou, ale Apple dřív nutili tvůrce, aby tu funkci ze svých programů odstranili. Každopádně vaše aa soubory můžete vypálit na cd(-rw) a pak s nimi dále pracovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]