Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc, po poklepání na uložený soubor se mi otevře pouze program bez vložené tabulky a listů v něm. Po vyvolání ve složce záloha vidím uložené listy, mohu ho měnit, ale po "uložení jako" a následném pokusu o otevření se mi opět otevře pouze program bez uložených dat a tabulky.. poradím mi prosím někdo, kde je zakopaný pes? Děkuji moc..
Nebyl náhodou uložený jenom prázdný sešit? Jinak spustit Excel a dát otevřít tento soubor a zkusit otevřít i jiné.
doplněno 01.09.11 19:47:Je to soubor vytvoření v tomto Excelu nebo v něčem jiném?
soubor je vytvořen v Ecelu, sešit nebyl prázdný, zdědila jsem to po předchozí kolegyni v práci... nejde mi do hlavy, že ani po přeuložení souboru v záloze se poté otevře pouze prázdný sešit.. děkuji
Zálohou myslíte starší kopii někde bokem, nebo automaticky zachráněnou verzi, která vznikla po nějaké chybě nebo pádu?
Máte v místě, kam se pokoušíte soubor uložit, práva k zápisu? Zkoušela jste tu zálohu zkopírovat někam bokem a tam otevřít?
Dobrý den, děkuji za pomoc a podnětné odpovědi, jedná se o starší kopii bokem ve složce záloha, právě že jsem zkusila kopii uložit jinde např.plocha, nepovedlo se, sešit byl prázdný.. dnes jsem dala uložit přímo do složky zálohy a tam vše zůstalo i se změnami, díky moc, problém je vyřešen
Přeji krásný víkend
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.