Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám v pokoji stolní PC (přes den zapnutý) s reproduktory. Více času ovšem trávím s notebookem v posteli.
Zajímalo by mě jak udělat, abych přenesl zvuk z notebooku do PC (ideálně přes domácí síť), aby mi hrály reproduktory. Síťově jsou propojeny LAN-Router-WiFi.
Dříve jsem to řešil přes Bluetooth adaptér, jenže ten mi teď v počítači zlobí a na tu "dálku" (asi 4 metry) nechce dosáhnout. Přímo u software k BT tato funkce byla a fungovala bezvadně, ale teď to už musím vyřešit jinak. Díky za nápady.
Uff .. to nějak "jednoduše" asi nepůjde. Napadají mě jen dvě věci, 1. vzdálená plocha, ať už přes windows, skype nebo jiný remote desktop program, 2. shoutcast nebo něco obdobného. Nejspíš bude taky nutné do ntb píchnout nějaký jack, aby vám jeho repráky nehrály a nemusel se ztišovat zvuk, jinak by to asi ztišilo zvuk i na pc.
No, díky někde mám doma vyrobený pětimetrový kabel jack-jack, tak ho asi píchnu do vstupu PC, nastavím aby to z něho hrálo do výstupu a druhý konec natáhnu k posteli
Zkusím ještě rozchodit ten BT adaptér, ono se mu někdy chce, někdy ne, a strašně kolísá signál. Kdyžtak zainvestuju nějakou stovku do lepšího BT, přece jen tento stál na aukru 60 Kč i s poštou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.