Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Stáhl jsem si program Fraps. Když jsem nahrával video ze hry přes fraps. A dokončil jsem to. Tak jsem se šel podívat na to video. A bylo tam víc natočených scének. Jak je to možné? A nevíte někdo jak je spojit? Nebo tak nějak?
Děkuji.
Fraps rozděluje soubory po cca 3,9 GB, pravděpodobně kvůli možnému souborovému systému FAT32, ikdyž se dnes již téměř nepoužívá. Jakou velikost soubory mají? Na spojení doporučuji Avidemux, nebo třeba obyčejný Windows Live Movie Maker
Jo už mě to jde A ještě se zeptám když náhrávám a donahrávám a podívám se na to tak tam hučí nějaká helikoptéra v tý hře to není
Jakoby nějaký hučení
ono jestli ti to třeba nenahrává zvuk z PC i z mikrofonu a navzájem se to neruší podívej se do nastavení zvuku ve WIN a mikrofon zkus úplně zeslabit
V xp pravým na reproduktor u hodin, směšovač, nahoře z menu přepnout na zařízení pro záznam, u všech zatrhnout "ztlumit". Pokud tam není mikrofon uveden, tak opět z menu ho vybrat, aby se ukazoval.
Ve win7 pravým na reproduktor u hodin, zařízení pro záznam, u všech aktivních (na sloupečku skáčou čárky) jít do vlastností a úplně zakázat, nebo na vedlejší záložce ztlumit.
Mno a s tím, že název souboru řekne, kdy se začlo nahrávat .. přečtete si název souboru a bude vám to jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.