Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Širokoůhlá rozliseni na ATI Radeon HD3200

Od: honzek* odpovědí: 11 změna:

Zdravim Vas, asi mi nikdo neporadi, kde kdo to zkousel, ale vsichni bohuzel radili tak, jak jsem si zkousel poradit sam. Nejake zapnuti vsech rezimu rozliseni, ruzne ovladace, toto vse odzkousene.

Jde o to, ze mam starsi LCD display Asus VW192s, 19 palcu sirokouhly. Pri pripojeni na notebook, notebook neni schopny detekovat spravne rozbrazeni a bere jej pouze jako Plug and Play. Vubec nenabizi jakekoliv sirokouhle rozliseni. Nativny rozliseni tohot LCD je 1440x900. Nikde se neda nic prepnout, nikde se rozliseni nedaji rucne editovat. Pouze mam na vyber z hromady rozliseni, ale ne sirokouhlych. Ovladac na LCD nejsem schopny najit pro Win7, podpora ovladacu na tento display jiz zkoncila.

Mam notebook Acer Aspire 5530, s grafickou kartou Ati Radeon HD3200. Tento notebook jsem koupil s Win Vista, kde toto rozliseni 1440x900 nastavit slo! Po preinstalovani na Win7, at delam co delam, toto rozliseni nejde :(

doplněno 31.08.11 18:03:

Mozna by mi pomohlo, kdyby me na tento display nasel nekdo driver jedno jakej. Na strankach asusu driver na tento display neni pro jistotu zadny :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pathas
hodnocení

0x

Hoj, podívam se ti na nějake ovl;)

honzek*
hodnocení

Nejvic me mrzi, ze je to moje prvni grafarna od ATI a hned takovy problemy. U nVidie nebyl problem, si vymyslet jakekoliv rozliseni, treba 2322X234 a grafarna je bez reci promitla. U ATI se to rozliseni editovat snad nikde neda :( Achjo Achjo.

Jo jo zkus se mrknout prosim

bustech*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

honzek*
hodnocení

Vubec nevim kterej ovladac za toto rozliseni zodpovida. Jestli ovladac grafarny, monitoru, ci ceho.

Protoze, rikam, na Win Vista (mel jsem jej na notebooku preinstalovany), toto rozliseni slapalo. Tak proc neslape na Win7.. Zoufalstvi. Pristi grafarna bude od nVidie. ATI me stacila

zkrat*

Za rozlišení odpovídá ovladač grafické karty. Nastavení by mělo být zakopané někde v Catalyst Control Centru, a CCC podle všeho vymýšlel obzvlášť rafinovaný sabotér vyslaný konkurencí. Zkuste postup popsaný tady pcporadenstvi.cz/... .

bustech*
hodnocení

0x

já tu grafárnu mám taky 256 Mbyt a přes catalis contol center mám nastavený 19-ti palcový monitor a vím ,že tam je možnost i vynutit zobrazovací zařízení.

Širokoůhlá rozliseni na ATI Radeon HD3200
honzek*
hodnocení

Hmm catalyst sem uz parkrat mel stazenej a nic jsem tam nenasel. Ted tam mam misto catalystu nejaky AMD Vision. Ale catalyst ted stahuju a uvidim, za chvilu dam vedet

honzek*
hodnocení

AAha, takze ted uz catalyst CCC se neda stahnout, nova verze patri AMD VISION Engine control center :-D ATI si asi utahuje, pokazde maji neco jineho

support.amd.com/...

bustech*
hodnocení

0x

no to by mělo bejt ono, akorát ,že já mám cca dva roky starou verzi tohoto softu

honzek*
hodnocení

aaha, ale tady nikde nastaveni rozliseni 1440 neni.. ani se to tu neda rucne zadat :((

bustech*
hodnocení

0x

tak jsem z toho jelen*zed* jedině vygůglit soft, který si to vynutí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]