Nejste přihlášen/a.
Mohla odejít základní deska. Zkus se podívat, jestli na ní nejsou nafouklé či prasklé kondenzátory. To bývá u starších desek častá závada.
Ahoj. Vypadá to, že ti odešla bohužel nejspíš základní deska. Já tenhle problém taky měla nedávno, podobně jako píšeš ty. Může ti probliknout pevnej disk,ale pokud se netočí větrák od procesoru, pak by neměl správně jít ani ostatní hardweare. Chtělo by to nejspíš odborníka, kterj to to může napíchnout na diagnostiku a pak by se vidělo. Já to ovšem vidím takto. Můj počítač také jednou zničehio nic přestal fungovat. Po zaplnutí nic, větráčky se netočily, jen měly snahu se otočit, problikávat disk jednou dvakrát může, ale celkově se s tím nic neděje. nevěděli jsme,co se s tým děje. Nejdřív jsem přišla na úplně spálenej zdroj tak jsem koupila novej. jenže - Ouha! S novým zdrojem se mi to taky nezaplo. nakonec se zjistilo, že odešla celá základní deska, zrátka,že tam byl zkrat a ten zkrat šel nejspíš od zdroje. nevím ale, co by mohlo být s tvým počítačem. Ale nespíš bych to viděla na tu grafickou kartu i s procesorem. nejlepší je si koupit celou grafárnu i procesorem, protože procesor musí být s grafikou kompatibilní. jinak nebude fungovat správně. Pokud ani to nepomůže, možná to bude ta základní deska..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.