Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradí mi někdo, jak mám nastavit gamepad ve hře F1 2012?
Když v nastavení hry přepnu z keyboardu na gamepad, jako by se nic nestalo - gamepad nefunguje a hru ovládám zase klávesnicí.
Nevím v čem je problém, Fifu 12 s gamepadem hraju bez problému a u těch formulí mi to nejde.
A jak to zjistím?
doplněno 05.01.13 18:11:A v případě, že by nepodporoval dát se s tím něco dělat. Přeci nebudu kupovat kvůli tomu nový gamepad
To zjistíš někde na internetu, většinou na stránkách hry. Pokud ten gamepad není podporovaný, tak ti nic jiného než koupit nový, nezbyde.
A mimochodem, zapojuješ gamepad před spuštěním hry? Myslím- pustíš PC- zapojíš gamepad- pustíš hru- a dále ovládáš jen na gamepadu.
U některých her totiž bývá, že jestli na začátku hry odklikáváš okna na gamepadu aktivuješ gamepad, jestliže na klávesnici tak aktivuješ klávesnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.