Nejste přihlášen/a.
Zdravim, našiel som tento notebook a podla mna je dobry len nie som si isty a ludia hovoria že acer neni dobry ale mne sa to nezda ...prosim o radu na tento notebook dakujem
Záleží na každém, co se komu líbí. Jedni můžou říct, že je dobrý a druzí, že není. Já mám Acer netbook = spokojenost; přítel má Acer s blue ray přehrávačem; a ten jeho je pořádné "dělo" = spokojenost. Tak jsem mu od svého PC přečetla charakteristiky a říkal, že je to dobrý. Jen prý by to mohlo mít víc USB portů, ale to se dá spravit "hubkou" s vícero porty.
Taky záleží, co s tím notebookem bude chtít dělat a jak moc používat. Podle toho byste pak měl volit parametry. Předpokládám ale, že důležitá bude i jeho cena, že?
A ještě mě napadlo... Přítelům notebook je trošku náchylnější na teplo. Tzn., že když je venku/uvnitř hodně teplo, tak má občas zvyk se vypnout, aby se nepřehřál. Vyřešili jsme to koupí "větrací" podložky a noťas pracuje jako divý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.