Nejste přihlášen/a.
obry den,mam jeden velky problem-pouzivam Win 7-a ted jsem si chtela popuravit fotky.Tak jsem klikla na obrazek pravym-dala otocit doleva-a obrazek mi zmizel...kdyz sem to zkousela u jinych obrazku-pro me nepodstatnych-tak zmizly take...najit je nemohu.Jak to mam vyresit,aby se to nedelo? Restart pc nepomohl
Dobrý den také záleží v jakém programu jste to upravovala? jestli je to nějaký nelegální software tak se nemužete divit pokud je to něco co je na sítí volně a legálně ke stažení tak bych zkusil prozkoumat složku toho programu jestli se ta fotka neuložila tam
Otevřít "Start" a do vyhledávacího pole napsat název obrázku.
Pokud se nic nenajde, tak otevřít "průzkumníka Windows" , přejít do "C: a nahře vpravo napsat do vyhledávacího pole název obrázku.
Pokud ani to nepomůže, může být obrázek uložený v systémové složce, která začíná a končí závorkou {}.
Někde bych možná vyhledal můj program, který dokáže najít všechny obrázky v počítači a nakopírovat je do složky, kterou si uživatel zadá a to podle odpovídající masky.
Tak jsem na to přišel. Fotky nemizí jen se (nevím proč) stanou skrytýma. Když dáte zobrazit skryté složky tak ty fotky tam budou. Jen nevím jak zabránit tomuto chování
Jj teď jsem našel info ( answers.microsoft.com/...), že to bude tím. Díky moc. Odinstaluju nebo vyzkouším update.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.