Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem.Mám přes 500 fotek z dovolené a chci je nějak přenést známemu přes internet.Jak to udělám abych mohl nechat foto v původní velikosti? Díky moc za rady,Tom
Úschovna.cz je zadarmo
Postup je normální: klikni na to ohromný okýnko "Poslat" a ono tě to bude navigovat - posílá se to zkomprimovaný a můžeš přidat dopis adresátovi, klidně několik stran...
Chlape, čtete ten ceník? Do 300 MB je to zdarma, tak to proboha rozdělte, nebo pokud je Vám zdechlo, tak těch 79 Kč zaplaťte...
Čtu,ale on jasně napsal že je to ZADARMO! Díky
doplněno 30.08.11 13:35: A nerozčiluj se
Je mi 13 nejsem tak chytrý jako Ty!
Nerozčiluju se. Jen mě mrzí, když se člověk snaží, píše odpověď, a Vy si tvrdíte stále svoje.
PS: Husy jsme spolu určitě nepásli.
Myslím,že jste trošku nervní,ne? Třináctiletý kluk toho asi opravdu neví tolik,co vy. Když Úschovnu vidí poprvé v životě, tak ty informace mohl přehlédnout,ne? Proto ho nemusíte sjíždět. Když na to nemáte nervy,tak neodpovídejte.
Buď mu pošlete fotky vypálené na DVD, při těchto objemech je to zdaleka nejlepší řešení...
nebo
mu neposílejte všechny fotografie, ale jen ty dobré...odhaduji že jich bude z 500ks dobrých tak 20...to už mailem bezproblémů projde.
To už je právě setříděné! Dobrých je 569 fotek!
doplněno 30.08.11 13:58:Všem Díky! Dělám to přes uschovnu.cz
Já myslím, že bys zvládl rozdělit fotky do několika zásilek po 300 mega, aby to bylo zadarmo... ne? třeba nějak tematicky...
Na ulož.to se platí
Možná někdo poradí něco jiného...
Ale na uložto se platí za rychlost, samozřejmě jde použít i bezplatné nahrávání a stahování. To platí pro většinu takových služeb.
doplněno 30.08.11 13:58:
Ulož.to je server určený pro snadné sdílení, posílání a prohlížení souborů.
K dispozici máš neomezený úložný prostor a můžeš nahrát soubor až o velikosti2000 MB. Nahrané soubory pošli kamarádům e-mailem nebo je vlož na svůj web či do oblíbeného fóra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.