Nejste přihlášen/a.
Má někdo zkušenosti s modemem ZyXEL mám ho krátce, dost se zahřívá a při zahřátí vypadává..
Dobry den, modem se zahreje jako kazde takove zarizeni. V momente, kdy vypadava by jsem ho dal na reklamaci. Predpokladam, ze mate vyzkousene, ze vypadava jen pri zahrati a tudis nejde o poruchy od poskytovatele. Doporucil by jsem se obratit na poskytovatele, ze Vam pada internet a je v jeho rezii, aby vyzkousel, proc k tomu dochazi. Jestli jste si modem kupoval vzlast, tak ho reklamujte. Me Zyxel nevypadaval.
Myslíš asi adsl router ne? Různé typy se chovají jinak, ale mám tuším 660HW a doma byl dost přetěžovaný a ne že by se kousal pořád, ale 1x za týden nebo 14 dní se kousl a vyrestartoval, ale stejně jsem ho dal jen jako bridge a wifi router mi dělá asus. U přítelkyně stejný adsl router běhá bez problémů, ale tam se tak nevytěžuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.