Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenosti s modemem ZyXEL

Od: panek odpovědí: 4 změna:

Má někdo zkušenosti s modemem ZyXEL mám ho krátce, dost se zahřívá a při zahřátí vypadává..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobry den, modem se zahreje jako kazde takove zarizeni. V momente, kdy vypadava by jsem ho dal na reklamaci. Predpokladam, ze mate vyzkousene, ze vypadava jen pri zahrati a tudis nejde o poruchy od poskytovatele. Doporucil by jsem se obratit na poskytovatele, ze Vam pada internet a je v jeho rezii, aby vyzkousel, proc k tomu dochazi. Jestli jste si modem kupoval vzlast, tak ho reklamujte. Me Zyxel nevypadaval.

hodnocení

1x

Zkušenosti mám a ne zrovna dobré. Výpadky jsem zažíval také. Zkuste ještě provest upgrade/downgrade firmware. Staci na strankach vyrobce si vyhledat svuj modem, stahnout si pro nej firmware a ten nasledne pres webove rozhrani nahrat do modemu. Otazka 5-10 minut.

hodnocení

1x

Myslíš asi adsl router ne? Různé typy se chovají jinak, ale mám tuším 660HW a doma byl dost přetěžovaný a ne že by se kousal pořád, ale 1x za týden nebo 14 dní se kousl a vyrestartoval, ale stejně jsem ho dal jen jako bridge a wifi router mi dělá asus. U přítelkyně stejný adsl router běhá bez problémů, ale tam se tak nevytěžuje

hodnocení

0x

Možná bych jeden zbytečný (plně funkční) našel ve skříni. Kdybyste měl zájem, mohu ho s Vámu vyměnit třeba za flašku fernetu. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]