Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kam vkládat kódy Toplistu

Od: mihhc odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

četl jsem toto, ale myslím že to bylo myšleno trochu více prostě, respektive mám tentýž problém.

poradte.cz/...

Nechci na stránce počítadla, nic takového, jen abych věděl statistiky - tak jsem se zaregistroval na toplist.cz ... vygenerovali mi koď který mám vložit do html, kam přesně do HTML? To je jedno - do head, do body? A na všechny stránky nebo jen index?

Předem děkuju MihhC

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že do tělíčka . Já nevím, jak máte udělaný web. Pokud to máte tak, že to máte rozděleno dejme tomu na dvě části (část menu, část stránka). tak to stačí hodit do menu. Pokud ovšem to máte jako jeden celek tu stránku, tak budete to muset naházet všude.
Navrhuju si přečíst a nastudovat www.jakpsatweb.cz

mihhc
hodnocení

Znám JPW.

Moc nerozumím.

Mám tam celkem asi 20 HTML stránek.

Každá je rozdělena na 4 části: Header, menu, content, pata.

Já jsem to prozatím vložil za poslední div před pouze do index.html ... ale nevím zda-li je to správně? A zda-li to stačí mít v indexu nebo musím do všech HTML stránek?

Mihh

bena*

Prostě to hoďte do toho menu a je to.
Třeba stránka aikon.ch/... používá framy. Má zvlášť Menu /je to soubor menu.html/ a zvlášť obsah /soubor news.html/.
Obecně stačí mít toplist v indexu.
Bylo by dobrý, kdybych mohl vidět zdrojový kód /ale nekpírujte ho sem/, radši sem vložte stránku a kouknu, co je to zač vůbec.
Nemám věštící kouli ;)

mihhc
hodnocení

Například tuto stránku tot též čeká: www.volny.cz/fotodesign

Tamty stránky jsou kontruovány podobně.

Já myslel

bena*

Tak to je obyčejná stránka bez framů. Takže Toplist budete muset naházet na každou stránku zvlášť. Hlavně to musí být v oblasti

mihhc
hodnocení

Aha, to bude zábava.

Ještě 1 otázka než přestanu otravovat :), kdybych tam vložil jejich kod pro počítadlo, tak by stačil pouze ten kod pro počítadlo nebo by tam musely být oba?(Chtěl bych sledovat i počítadlo, i od kud kdo příšel, rozlišení, atp.)

bena*

Můžete si nechat vygenerovat TOPlistem takový kód, který Vám bude nejen měřit návštěvnost, ale i rozlišení obrazovky, jádro prohlížeče a operační systém návštěvníka. Tyto údaje se zobrazí, když se podíváte do statistik Vaší stránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]