Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služby Googlu - user name (Blogspot,Picasa)

Od: h4ever® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak změnit jménu uživatele (autor blogu, albumu, apod.) u Googlu. Na službách blogspot.com a picasa se mi na stárnkách zobrazuje moje jméno a chtěl bych to změnit. Poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Přihlásíš se do Googlu - v pravém horním rohu je tvoje jméno, na něj klikneš - vybereš Profil - Upravit profil - klikneš na jméno a upravíš

hodnocení

Je tam nastavení účtu. A je to v angličtině. Nemohu to jméno najít. Možná tam ani není. Ale v picasu se zobrazuje.

hodnocení

Už to mám. Pod nastavením účtu je nastavení služeb:

Takže jméno je třeba nastavit u každé služby

charlies*

Není třeba to nastavovat u každé služby. Když by jsi šel přesně podle popisu, tak by jsi se do toho profilu dostal a ta změna se projeví u všech služeb (aspoň to Google píše). Místo do Nastavení účtu klikni na Profil.

hodnocení

Ale žádný profil tam nemám. A vzpomínám si, že jsem ho vymazal. Takže kdo má pravdu?

charlies*

Pokud jsi si ho smazal, tak ho tam fakt mít nemůžeš. :-D

hodnocení

A já ti říkám, že to jméno na Picasa bylo, dokud jsem si naklikl na to nastavení služby Picasa a nezměni to jméno. Tak to je prostě holý fakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]