Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet hru na facebooku

Od: leolvicek1959* odpovědí: 5 změna:

Prosim poradte.Na facebooku je jedna z her-THE SMURFS- vsichni z pratel ji normalne rozjedou a hraji,ale me se tam ukaze LOADING-nacte to,ale pri stisknuti PLAY-to proste nerozjedu...PORADITE? DEKUJI...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Zkus jiný prohlížeč...

leolvicek1959*
hodnocení

Michalko dekuji-zkusil jsem to na CHROMU a tam mi to jede...DEKOVAM...SIKULKA...

cocinkamichalka*
28.08.11 19:51

bena*
hodnocení

0x

Hmm, navrhuju aktualizovat Adobe Flash Player.

Stáhněte a spusťte instalátor zde → filehippo.com/... (tam klikněte vpravo na to Download Last Version) Je to verze pro Internet Explorer

Používáte-li jiný prohlížeč /třeba Opera, firefox, chrome či jiné/, tak instalátor je zde → filehippo.com/...

leolvicek1959*
hodnocení

Dekuji za odpoved.Zkusil jsem-nainstaloval,ale bohuzel mi to stejne nejde rozjet.Take jsem to zkusil na CHROMU a tam mi to jede!Nechapu jak je to mozne...Ale dekuji...,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]