Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpojit klávesnici?

Od: stread odpovědí: 11 změna:

zdravím mužete mi někdo poradit jestli se dá nějak odpojit klávesnice která je součástí notebooku? abych si tam mohl zapojit přídavnou? klávesnice mi blbne a já notebook potřebuju takže to nechci dávat do servisu...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nemusíš ji odpojovat, stačí připojit přídavnou a používat tu. Jinak to jde v ovládacích panelech-klávesnice-zakázat zařízení

stread
hodnocení

potřebuju jí odpojit z důvodu že je asi v ní bordel a ja když si najedu na nějakou stránku tak se mi stává že se mi stránka automaticky posune dolu kolečkem si ji posunu nahoru a zase stranka spadne dolu dělá to tak 5x do hodiny vždy to trvá pár minut...

A je to klávesnicí?

stread
hodnocení

ja si myslim ze ano protoze kdyz zacnu mackat klavesi PGUP a PGDN nebo tak nejak tak to prestane myslim tim klavesi ktere slouzej jedna na posun nahoru a druhá dolu

hodnocení

0x

U každého notebooku jinak. Hodilo by se vědět, co je to zač a stáhnout si servisní manuál nebo na youtube najít "název notebooku disassembly" nebo repair či něco podobného.

stread
hodnocení

je to značka ASUS a oper systém VISTA

Operační systém není důležitý, mnohem důležitější je vědět typ notebooku (např. ASUS K50AB)

doplněno 15.01.13 14:26:

Video

Konkrétní místa na obrázku:

Jak odpojit klávesnici?
stread
hodnocení

ASUS K40IP/K50IP series

stread
hodnocení

tak to koukám jako blázen že se to dá vyndat... děkuju za radu a když by náhodou nepomohlo ji vyčistit kde bych sehnal novou klávesnici stejného typu?

petr123*
hodnocení

0x

Zkusil bych buď vysavač nebo stlačený vzduch a trošku jí vyčistit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]