Nejste přihlášen/a.
zdravím mužete mi někdo poradit jestli se dá nějak odpojit klávesnice která je součástí notebooku? abych si tam mohl zapojit přídavnou? klávesnice mi blbne a já notebook potřebuju takže to nechci dávat do servisu...
Nemusíš ji odpojovat, stačí připojit přídavnou a používat tu. Jinak to jde v ovládacích panelech-klávesnice-zakázat zařízení
potřebuju jí odpojit z důvodu že je asi v ní bordel a ja když si najedu na nějakou stránku tak se mi stává že se mi stránka automaticky posune dolu kolečkem si ji posunu nahoru a zase stranka spadne dolu dělá to tak 5x do hodiny vždy to trvá pár minut...
U každého notebooku jinak. Hodilo by se vědět, co je to zač a stáhnout si servisní manuál nebo na youtube najít "název notebooku disassembly" nebo repair či něco podobného.
Operační systém není důležitý, mnohem důležitější je vědět typ notebooku (např. ASUS K50AB)
doplněno 15.01.13 14:26:Video
Konkrétní místa na obrázku:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.