Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ctecka knih

Od: clearfight odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

zvazuji nakup ctecky knih. A protoze se ve vyberu moc nevyznam, chtel bych poprosit o radu a o odporuceni jak ctecku knih vybrat. Libi se mi pomerne dost znacka Kindle, ktera je asi nejznamejsi. vsiml jsem si, ze u nekterych verzi je reklama. Zajimalo by mne zda se zobrazuje jen po spusteni nebo i v prubehu cteni knihy? Take mne zajima zda jsou v Cechach jiz dobre k dostani knihy v ceskem jazyce.

Predem moc dekuji za odpovedi a rady!

ClearFight

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jkr®
hodnocení

0x

Obsah do Kindle lze nakupovat pres amazon.com

Muj subjektivni nazor je Kindle si koupit pokud nechcete cist knihy v papirovem vydani a preferujete e-knihy (nebo je musite cist).

Kindle zatim nepodoporuje moc ceskych vydavatelu, ale nekteri uz jsou.

Napr. PDF si muzete precist taky, ale cteni mi pripadalo tezkopadne.

Kindle jsem asi po 3 mesicich pouzivani prodal. Je to opravdu jen ctecka s vybornym ink displejem pro cteni knih..
-
Pokud mate penize nazbyt, tak si kupte iPad. Ma sirokou podporu a ceske informacni servery programuji pro iPad konzumaci jejich obsahu.

Ja se vratil k papirovym kniham a na cesty pro cteni eknih (spis dokumentu) pouzivam laptop.

Doufam, ze jsem Vas od koupe Kindle moc neodradil. Fce navic jako mp3 prehravani a alternativni web browser mozna take nekdo oceni.

hodnocení

0x

Pokud jste z Prahy a jste čleemMLP aspoň rok, můžete si v knihovně čtečku na 14 dní půjčit a vyzkoušet. Myslím, že mají taky Kindle, ale nejsem si jist. Funguje to ovšem jen asnad na dvou pobočkách.

doplněno 30.08.11 09:05:

Hrozné překlepy. Tak znovu:

Pokud jste z Prahy a jste členem MLP aspoň rok, můžete si v knihovně čtečku na 14 dní půjčit a vyzkoušet. Myslím, že mají taky Kindle, ale nejsem si jist. Funguje to ovšem jen snad na dvou pobočkách.

clearfight
hodnocení

0x

Chtel bych moc vsem podekovat za cenne tipy a informace! Diky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]