Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zkusím se tedy zeptat jinak.když otočím video pomocí format factory,mám ho ve formátu MP4,je docela dlouhé,at to udělám jakkoliv,tak je zvuk asi o vteřinu opožděný.Je možné ho například v KM Playeru stejně jako titulky posunout?Nijak to nemůžu vymyslet...nebo v jiném přehrávači...zatím se mi povedlo ho jen zpomalit což ovšem není to rpavé
Dobrý den, video by nemělo být posunuto, nejspíše dojde k nějaké chybě (či je chyba v nastavení) v programu na otočení videa. Jakou podporu pro MP4 má váš program na střih/otočení? Něktetré programy mohou mít s některými kodeky problém Jinak MP4 je pouze kontejner, může v něm být prakticky jakékoliv video (DivX, Xvid, mptrojka, cokoliv)
Je to něco jako MKV, jestli znáte.
Jinak nevím, zda-li KM player něco takového podporuje, z programů, které to jednoduše umí, znám akorát VLC player (VideoLan)
No já vůbec nevím co vám napsat Video jsem natáčela telefonem,a samozřejmě bylo naležato.Psala jsem tu dotaz,jak ho otočit,protože jsem v tomto opravdu antitalent.Jako nejlepší mi bylo doporučeno format factory,ve kterém ho tedy předělávám do MP4 a během konverze se otočí,nicméně se u něho pokaždé posune ten zvuk...a ted nevím co s tím.Myslíte že když ho tedy pustím v VLC playeru že ho budu moci posunout?Zůstane to napořád nebo jen při momentálním přehrávání?Nebo mohla bych vás poprosit.když vám video pošlu,byl byste tak hodný a zkusil ho otočit?já už se s tím peru dva týdny...
Opravdu si nevím rady...
Dobrý den, no jasně, VLC umí během přehrávání posunout synchornizaci zvuku/obrazu/titulků (nezávisle). Možná to umí i jiné programy.
Klidně mi video pošlete, nebude-li mít 300 MB Pokud je nějak větší, raději ho dejte na uloz.to
Ale pokud má třeba 5 MB nebo 10 MB, klidně mi ho pošlete na mail (klusik@klusik.cz)
Pokusím se ho otočit, žádný strach
Akorát na to nemám žádný program, takže si s tím budu chvilku hrát, ale do půlnoci bychto snad zvládnul (příp. vám napsal, že už jdu spát )
Nejste antitalent, takové věci si neříkejte. S tím to prostě nesouvisí. Jen nemáte dostatečné informace, jak na to
Nu ještě není za co
JE mi to jasné, jestli je lepší MP4 nebo AVI, jestli je lepší Linux nebo Windows, jestli mají ženský obsluhovat počítače ... jo, debila najdete (bohužel) všude :-/ Ale tady, tady je to ještě super! Zkuste se podívat (do libovolné) diskuze třeba na www.zive.cz, to je sbírka idiotů, kteří snad nikdy nekomentují na dané téma, stačí se podívat do přehledu komentářů ke každému článku: Linux? Jsi debil? Pořád dokola. Tady to má nejvyšší úroveň, co jsem zatím zažil z diskuzí, tak za to buďme rádi
Nu tak už to tlačím zpět na uloz.to, za chvilku bude odkaz
Jinak video je fakt v šílené kvalitě - ale to je prostě asi tím telefonem, je tam pár snímků za vteřinu (sekající se obraz)
Mám možnost tam zbylé snímky dopočítač a video pak vypadá plynuleji, ale pokud o to máte zájem, zkusím to s dovolením až zítra Protože je to časově náročnější a není jistý výsledek
Každopáýdně jsem vám vyrobil AVI, zvuk jsem dal do klasického formátu MP3, aby vám to přehrálo cokoliv a obraz jsem zkomprimoval Xvidem (v tom jsou třeba seriály a tak) Takže kvalita a kompatibilita je zachována (pokud přehrajete seriál, přehrajete i tohle
)
Takže teď už jen počkám, než se to dopřenese a pošlu odkaz
No, nejsou to žádná kouzla Prostě dopočítám chybějící snímky interpolací
Momentálně upravené video: uloz.to/...
Zkoukněte to a kdyby to nevyhovovalo, můžu to (nějak) upravit
R. K.
Ještě koukám, že jsemse překlepl v adrese: moje je klusik@klusik.cz
A... moje chyba, soubor už je upraven na veřejný.
A přišla mi od vás z mailu chyb. hláška:
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 552 552 4.2.2 User has full mailbox. (state 14).
Jéžiš tak to jste opravdu zlatý!Já to nepotřebuju akutně dneska,prostě až budete mít chut,koukněte na to...dám to na uložto,má asi 32MB...za chvilku vložím odkaz A znovu moc děkuju!
To není pravda,za ochotu! Už jen to,mě v tom prvním dotazu kdy jsem se ptala jen na program nebyl schopný nikdo odpovědět,tady se výdyzky odpověd stočí k diskuzi na úplně jiné téma...ještě se nahrává
Pane jo,nemám ponětí jak to děláte ale naučíte mě to? Prosím pošlete mi ten odkaz na mail,karamelka.1990@seznam.cz ,myslíte že bych vám v průběhu času až se zase něco vyskytne mohla napsat?Tady je to dost riskantní a málo spolehlivé
A pokud byste se pokusil i o zlepšení kvality,tak nevím jak se vám odvděčím
Tady to máš ale nepoznám jestli to není taky posunutý leteckaposta.cz/...
doplněno 27.08.11 23:22:Mezi náma to se těžko dělá
Frame rate : 7,288 fps
Minimum frame rate : 6,897 fps
Maximum frame rate : 7,752 fps
doplněno 28.08.11 11:29:Tady to máš dopočítany na 30 FPS leteckaposta.cz/...
doplněno 28.08.11 11:57:Jinak dá se to v pohodě přehrávat otočený třeba ve VLC
Děkuju vám za ochotu ale to je úplně špatně,zvuk běží dvakrát rychleji než jde obraz:D Chcete taky poslat odkaz na ten originál?At vidíte jak to vypadá,poznat jde úplně lehce jak to na sebe sedí,minimálně podle tleskání...já už jsem to z uložto stáhla...
Ano i já už napravila chybu:D Ted hledám program který to spustí,mockrát vám děkuju Kdyby se vám chtělo zkusit dopočítat ty snímky,byla bych vám moc vděčná.Mail už funguje,děkuju!
Ono by to chtělo pro přehrávání na pc celé překódovat, mně u toho otočeného videa od klusika jeden přehrávač spadnul a ve druhém to nešlo posouvat.
A víte jak to otočit nadobro?Tak aby to šlo přehrát,video bylo celé,a zvuk seděl k obrazu?Chci toho moc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.