Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlášení o chybě

Od: džarda odpovědí: 6 změna:
Ahojky,v poslední době se při připojení na internet objeví hlášení"LSA Shell(Export Version) nečekaně ukončil ůlohu"a během několika sekund mi naskočí další info že C/WIN.../System 32/lsass.exe chyba 1073741819 počítač bude rest.,Ale nerestartuje se a nejde ani vypnout (mám XP profi) ,připojuji se přes mobil.A je to jak na Explo...tak na Opeře.Skusí mě LAIKOVI někdo poradit jak problém vyřeším? Díky a vše nej v roce 2005.Džarda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
hodnocení

0x
je to vir sasser, stahni si na nej nekde jednorazovou zaplatu(nebo jak se tomu nadava)...
miljan*
www.microsoft.com/cze/security/incident/sasser.asp
www.google.com/search?hl=cs&q=sasser&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs
www.virovyradar.cz/stat_02_months/2004-12/index_month_csy.html
džarda
Díky za radu,už to maká jak má.
sakulpol.com
AVG vžadnem připade! to už avast good je Nod 32 nebo se mrkni na www.viry.cz!

laden*
hodnocení

0x
nebylo by od věci si pořídit nejaký antivir!
v dnesní době je to samozřejmost když mas pripojení na net a používáš mrkvosoft:)
Zkus avast zdarma nebo AVG 7.0 dá se koupit licence na 12 měsíců kolem 320,-Kč.spíš bych pro avg bo je přijatelnější než AVAST.

kartacek*
hodnocení

0x
Viry jsem svine... :) nainstaluj si norton antivirus... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]