Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. akonahle sa chcem pozrieť do schranky, ktoru mam založenu na Gmail.com tak mi ju už nechce načitať .. neviem a ani google.com a napiše to: Bad Request (Invalid Hostname).. iba ked dam .sk alebo .cz tak mi ide.. a ked davam gmail tak to napiše: Nedá sa pripojiť, Firefox nedokáže vytvoriť pripojenie k serveru www.google.com...a skušal som to aj na iných prehliadačov ale nejde na nijakom. Neviem prečo to robí .. či to len mne? , či je problem v PC alebo v serveri? pls poradtee .. Ďakujem vopred za rady.
Dobrý den. Schránka od Googlu mi funguje přes stránky gmail.com. Neobjevuje se Vám nabídka načíst HTML pro pomalé připojení? V průběhu načítání schránky by se tato informace měla objevit dole na stránce.
Navrhuju buď používat nějaký poštovní program, třeba Windows Live Mail/Outlook Express, nebo jiný, protože to je mnohem pohodlnější, než webové rozhraní v internetovém prohlížeči nebo bych se na celý slavný Gmail vybodl a dal si schránku jinam, třeba na Hotmail nebo Zoznam, apod.
To bych moc nedoporučoval. Mám schránky i na českém seznamu i centru a občas tyto služby také nefungují. Gmail je stále nejspolehlivější a navíc s téměř 8 GB schránkou, která se neustále zvětšuje.
občs se může sr... DNS. Napiš do run CMD potom napiš "ipconfig /flushdns" potom ti to načte novej záznam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.