Nejste přihlášen/a.
Ahoj, u mého půl roku starého noťasu HP ProBook 4520s, se mi dneska při sledování losování Ligy Mistrů, stal defekt. Když jsem chtěl přitáhnout noťas víc k sobě křupl display( nebylo to nijak silně jen jsem lehce přimáčk) a nyní je půlka obrazovky bílá s pruhy a druhá je v pořádku. Na googlu jsem našel že za nový display na tento notebook chtějí 4ooo,-. Což mě docela překvalipo. Plus ještě práce v servisu, což nevím kolik bude stát bude dohromady dost. Nevíte o nějakých stránkách kde nabízejí z poničených noťasů náhradní díly? A ještě jesti by se nedala uplatnit záruka. Notebook je z e-shopu AlfaComputer.)
Děkuji
Při hledání nemusí být display nutně určen pro konkrétní typ, stačí hledat dle uhlopříčky a konektoru. Mnoho firem používá stejné typy. Výrobců vlastních LCD panelů totiž není mnoho...
Se zárukou bude problém, jedině to zkusit uhrát na špatnou montáž (vnitřní pnutí ) protože display by jentak prasknout neměl. Nějaké náhradní displaye se dají najít na Aukru.
Určitě zkuste reklamaci, zejména pokud je prasklý jen displej a okolní plasty jsou v pořádku. LCD obvykle vydrží docela hodně, co se týče ohybů a kroucení, mnohem víc než by se dalo čekat od takového kousku skla. Boční ťuknutí o ostrou hranu ho oddělá okamžitě, ale to se vám s už zabudovaným LCD nemůže stát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.