Nejste přihlášen/a.
poradite mi někdo? co mohu smazat z pc abych to nepotřebovala a mohla mit rychlejši pc, moc se mi to vše seka ale nedělalo mi to děkuji jitka sokolov
i já doplatil na advanced system care, když jsem si jej na 1rok koupil, tak jsem několikráte musel přeinstalovávat a obnovovat počítač do dřívěvějšího stavu, nebot mě čistil počítač až moc a vymazával i to co já nechtěl. Nakonec jsem jej celý odinstaloval po púl roce užívání. dnes využívám již třetím rokem avg pc tuneup 2014 , což je podle mě a mích skušeností jedinečný prográm na pravidelnou ůdržbu a čistění počítače, který je opravdu spolehlivý a řídí se ne jen podle časového rozvrhu, který si v programu nastavíte, ale má i prográmek na okamžité vyčištění systému pod názvem avg ůdržba 1kliknutím a v mžiku vám najede okno ve kterém přesně vydíte co všechno se čstí a v jakém počtu a všechno po lopatě a srozumitelně. na jdete ho na stahuj. Cz a koupíte asi za 1000kč na sw. Cz. I když si ho můžete na 1 měsíc vyskoušet ta k je dobré si ho potom koupit. K tomuto programu je ještě přidružen program s názvem all history cleaner, který se nainstaluje sám automaticky, jako součást celého programu, jeho okno však vyskakuje při každem opětovném otevření počítače.
Zdravím.
Už jsem to někde v odpovědích psal. Mě se celkem osvědčil BleachBit. Měl by být pro Linux i Windows. Je i v češtině a hodně intuitivní. Výhoda je, že si můžu každou operaci zkusit nanečisto, ukáže mě kolik vyčistí a varuje před nebezpečnými kroky. Ještě včera se mě taky sekal počítač a zjistil jsem, že mám ucpaný chladič na CPU prachem. Přehříval se a jel na plný výkon. Po vyčistění chladiče se nic neseká a počítač je aspoň 3 x rychlejší. Ale to asi nebude váš případ, jsem trochu bordelář.
Pokud nejste větší znalec PC,doporučoval bych nějaký free program na čištění PC: Advanced system Care, Ccleaner ... Stáhnete na Slunečnici
Prohledejte i historii poradny,jistě je zde spousty přízpěvků na toto téma
Možná doplntě,jaké máte na PC Windows (XP,Vista,7,8)
doplněno 07.01.14 00:42: ACS používám dlouhou dobu jak na svém NTB tak PC a NTB rodiny a nikdy žádný problém nebyl
Zkusil bych REVO UNINSTALLER stahuj.centrum.cz/... a sekci ČIŠTENÍ je ÚPLNÉ VYSYPÁNÍ KOŠE jedná se o to že pokud se vyhazuje do koše tak po vysypání koše jsou soubory pořád v počítači. Jedná se o vyčištění pevného disku s tím že všechna data by byla zachována a smazáno by bylo jenom nepotřebné soubory. Sekání PC pomáhá výše zmíněné, ale nemusí to být tím. Zkusil bych Advancend system care, odviroval bych PC (eset online scanner, malwarebytes anti-malware) a zaktualizoval bych ovladače (driver booster
i já doplatil na advanced system care, když jsem si jej na 1rok koupil, tak jsem několikráte musel přeinstalovávat a obnovovat počítač do dřívěvějšího stavu, nebot mě čistil počítač až moc a vymazával i to co já nechtěl. Nakonec jsem jej celý odinstaloval po púl roce užívání. Dnes využívám již třetím rokem avg pc tuneup 2014 , což je podle mě a mích skušeností jedinečný prográm na pravidelnou ůdržbu a čistění počítače, který je opravdu spolehlivý a řídí se ne jen podle časového rozvrhu, který si v programu nastavíte, ale má i prográmek na okamžité vyčištění systému pod názvem avg ůdržba 1kliknutím a v mžiku vám najede okno ve kterém přesně vydíte co všechno se čstí a v jakém počtu a všechno po lopatě a srozumitelně. Na jdete ho na stahuj. Cz a koupíte asi za 1000kč na sw. Cz. I když si ho můžete na 1 měsíc vyskoušet ta k je dobré si ho potom koupit. K tomuto programu je ještě přidružen program s názvem all history cleaner, který se nainstaluje sám automaticky, jako součást celého programu, jeho okno však vyskakuje při každem opětovném otevření počítače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.