Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UPC internet v KV

Od: palacky* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat...

Když si objednám internet od UPC 10mb/s...

A bydlím v Ostrově nad ohří 13 km od Karlových Varů...

Dosáhne signál až k nám tak abychom měli alespoň 8 mb / s..

Děkuji moc mi tím pomůžete...:))

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na níže uvedeném odkazu si můžeš po vybrání rychlosti internetu ověřit dostupnost přímo ve tvé ulici:

upc.cz/...

Stačí kliknout na položku Více informací.

palacky*
hodnocení

To jsem přesně hedal...Ale když tam dám ulici a napiše mi to bohužel pro vás není dostupná žádná služba...

Dal jsem tam i prahu a napsalo mi to to samí...takže se asi nedozbvím jak je to dostupný...XDD

To asi děláš nějak špatně. Jakmile začneš psát, zobrazí se ti po pár písmenech dostupné možnosti a to jak v případě města, tak i ulice. Pak ještě zadáš i popisné číslo.

Podívej, že to jde:

UPC internet v KV

hodnocení

0x

Člověče jelikož Spider ví kde bydlím, tak ti s klidným srdcem řeknu že můžeš zapomenout.

brumla*
hodnocení

0x

Pokud si objednáte internet 10 mb, tak máte garantovanou rychlost 10 mb a je jedno, v jaké lokalitě se nacházíte.

Garantovaná přípojka 10mbit bude cenově úplně někde jinde

palacky*
hodnocení

Ta teď nechápu...jeden řekne že můžu zapomenout a další řekne že to není problém...A další řekne že je do divná cena...XDDD...To jsem nepochopil...XDDD

Reagoval jsem na Brumlu. Prostě běžné přípojky rozhodně nemají garantovanou plnou rychlost. Buď je garantovaná část rychlosti a nebo je garantováno, že za celý měsíc neklesne průměrná rychlost pod nějakou úroveň.
Pokud ti jde o dostupnost tak pokud neberu praktické zkušenosti kolegů tak další možností je dotaz na infolince protože aktualizace údajů na internetu nemusí být z poslední doby

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ostrov nad Ohří - v dostupnosti služeb UPC není uveden.

web.upc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]