Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat...
Když si objednám internet od UPC 10mb/s...
A bydlím v Ostrově nad ohří 13 km od Karlových Varů...
Dosáhne signál až k nám tak abychom měli alespoň 8 mb / s..
Děkuji moc mi tím pomůžete...)
Na níže uvedeném odkazu si můžeš po vybrání rychlosti internetu ověřit dostupnost přímo ve tvé ulici:
Stačí kliknout na položku Více informací.
To jsem přesně hedal...Ale když tam dám ulici a napiše mi to bohužel pro vás není dostupná žádná služba...
Dal jsem tam i prahu a napsalo mi to to samí...takže se asi nedozbvím jak je to dostupný...XDD
Pokud si objednáte internet 10 mb, tak máte garantovanou rychlost 10 mb a je jedno, v jaké lokalitě se nacházíte.
Ta teď nechápu...jeden řekne že můžu zapomenout a další řekne že to není problém...A další řekne že je do divná cena...XDDD...To jsem nepochopil...XDDD
Reagoval jsem na Brumlu. Prostě běžné přípojky rozhodně nemají garantovanou plnou rychlost. Buď je garantovaná část rychlosti a nebo je garantováno, že za celý měsíc neklesne průměrná rychlost pod nějakou úroveň.
Pokud ti jde o dostupnost tak pokud neberu praktické zkušenosti kolegů tak další možností je dotaz na infolince protože aktualizace údajů na internetu nemusí být z poslední doby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.