Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy-Vypínání monitoru u hry The Sims 3

Od: karlik4ever odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám takový malý problém, mám asi rok starý počítač a funguje perfektně, jen jsem nedávno dceři koupila hru The Sims 3, bezproblému jsme hru nainstalovali a načetli, ale po 5 minutách se monitor odpojil, ale počítač pracoval i nadále, a když jsme monitor chtěli zapnout klasickým způsem, ukázalo se No Signal... Prověřili jsme, že všechny kabely jsou pořádně zastrčené, a jelikož počítač pracoval i dále bez monitoru a nešel nijak jiak vypnout, vyplnuli jsme elektřinu a následně počítač znovu zapnuli. Párkrát jsme to zkusili The Sims 3 znovu hrát, ale pokaždé se asi po 5 minutách monitor odpojil, přitom jinak funguje normálně, jen když zapneme tu hru tak se vypíná...Jiné hry, na tomto počítači hrajeme bezproblému. Virus, to asi nebude, prověřili jsme to Avast kontrolou počítače a na notebooku tato hra funguje úplně normálně... Nevíte čím to může být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaroslaw
hodnocení

0x

dobrý den, zaujal mě Váš dotaz, tak jsem zkusil hledat na fórech a i jiní mají s touto hrou co se týče vypínání monitoru problémy.

forum.thesims2.cz/...

zkuste otevřít PC a nechte při hře foukat na grafickou kartu/ dovnitř PC/ ventilátor. Pokud Váš problém zmizí, bude to teplotou grafiky či zdroje.

dzordz*

Taky jsem hledal, a ač to může být přehřívání, špatná obnovovací frekvence, ovladače, viry nebo jiné problémy, zdá se, že některým lidem prostě nepomohlo nic, a konečný závěr pak byl, že je snad chyba ve hře.

jaroslaw

pokud Vám totiž monitor píše "NO SIGNAL" opravdu nedostává signál z grafiky.

karlik4ever
hodnocení

Nechali jsme počítač pár hodin vychladnout a jak na hlavní obrazovce tak i v Sims jsme snížili grafiku na minimum, ale asi po hodině se to opět vypnulo , (zajímavé, je že se to vypíná vždy, když se snažíme udělat novou postavu jinak ne...) Zkusíme vaši radu, ale ja se popradě v počítačích moc nevyznám tak s tím otevíráním raději počkám na manžela, děkuji moc za radu.

karlik4ever
hodnocení

zkusili jsme to a v procesoru to asi nebude... funguje norlmálně a nijak extra se také nepřehřívá :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]