Nejste přihlášen/a.
ahoj počítačům moc nerozumím, brácha mi nainstaloval skype, abych si mohla volat s kamarádkou, jenže já vůbec nevím jak na to, jestli k tomu nepotřenuji nějakou jinak techniku, můžete mi, prosím, poradit? děkuji
Ten mikrofon může být součástí sluchátek nebo samostatně (dostane se tak od padesáti korun). Třeba notebooky dnes už mají zabudovaný nejen mikrofon a reproduktory, ale často i kameru, což vám umožní dikonce videohovor. Má-li kameru i kamoška, můžete se vidět navzáem, ale má-li ho jedna strana, může se ukazovat té druhé straně, i když ji sama neevidí.
Potrebujete pripojeni k internetu a pokud mate starsi nebo klasicky /bednu/ PC, tak i sluchatka /klasicka k MP3, walkmanovi atd./ nebo repraky. A k tomu jeste mikrofon /pokud mate webovou kameru, bude mikrofon zabudovany uz v ni, pokud ne, je dobre si koupit sluchatka i s mikrofonem...podobne jako mivaji napr. operatori, levne sezenete uz za stovku/. U notebooku je to jednodussi, ten ma vsechno tohle zabudovane uz v sobe a nepotrebujete nic navic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.