Nejste přihlášen/a.
Dovbrý večer všem
Už pár dní mě trápí můj přehrávač.Kdykoliv se pokusim stahnout nejakej soundtrack nebo film,hned jak se stahne a chcu ho prehrat ukaze se me :Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo nepodporuje kodek, který byl použit ke komprimaci souboru.A At se snazim co muzu nikdy se me ho nepodaří přehrát.
Nevíte někdo prosim Vás co s tím?
Bez tech filmu a hudby to nejde :D
Jakou máte verzi? Jaké mají filmy, nebo písničky formát?
Já osobně jsem nad WMP vzdala a filmy si pouštím bud na GOM playeru, nebo na KMPlayer a hudbu na jetaudio.
normálně mp3 a avi.. ale kdyz si stahnu ten soudtrack tak nestahne se me to do slozky ,ktera by se potom dala rozbalit. Na ploše se me vytvoří kolonka se symbolem WMP s notickou a kdyz to chcu pustit objevi se co sem psala.Driv se mi vytvarela klasicky slozka kde po rozbaleni byly jednotlive pisnicky.
A ten GOM KMP player se da normálně stahnout?
Na plochu patří pouze ikony /zástupci/ nejčastěji používaných programů, nic víc.
K tomu přehrávání, já bych nainstaloval K-Lite Mega Codec Pack, nastavil asociace pro Windows Media Player /není to nic složitého/ a pak Windows Media Player přehraje prakticky vše.
GOM Player nebo KMPlayer jsou velice dobré přehrávače, ale pro běžné přehrávání je ideální právě Windows Media Player a nainstalovaný balík kodeků k němu. Buď ty K-Lite Mega, nebo CCCP.
K-Lite Mega Codec Pack stáhnete zde → slunecnice.cz/...
Pokud se rozhodnete pro CCCP kodeky, tak zde → slunecnice.cz/...
Jinak, mluví te tu o nějaké složce, která by se dala rozbalit. Tak je jasné, pokud to je ZIP/RAR archiv /složka/, tak ta se musí třeba WinRARem rozbalit /extrahovat/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.