Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hraji už poněkud starší hru GTA San Andreas a zasekl jsem se u jedné mise. Tu misi dostanu v kasínu od Voozieho, chce po mě, abych šel na letiště, kde je připravené speciální letadlo a tím mám doletět na označené místo a vyskočit...
Když letím oním letadlem na ono vyznačené místo, na místě není žádný označený bod a navíc, nemohu vyskočit z letadla..
Nevíte někdo jak na tento úkol?
Děkuji
CJ
Leť na určené místo, ale hodně, podotýkám honě vysoko až se bude letadlo propadat . Na místě vysoko uvidíš kruh, kterým proletíš a vyskočíš z letadla. Po animaci si otevři padák a doplachtu na určené místo. U kontejneru seber nůž a za pomocí plížení a tichého zabíjení se zbavte dvou stráží. Uvnitř přehrady všechny zab, tak jak venku a polož výbušniny ke generátorům. Dále pokračujk východu, ale policajti tě chytí, ve videu uvidíš jak skáčeš dolů do vody. Asi nějak tak, je to hodně let co jsem to hrál
Děkuju moc. Ještě bych měl otázku k jedné misi. V rodném místě naložím Sweeta a jedeme sejmout Big Smoka. Po tom všem střílení a hašení ujíždí Tempany hasícím vozem a Sweet na něm visí (blbec). Vždycky, když už se Sweet pouští a mám ho chytit na kapotu auta ho buď zajedu, nebo mě přelétne a konec. Je nějaká vychytávka, kde jet, popř. jak daleko abych Sweeta chitil?
Díky
CJ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.