Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boot W7 chybové hlášky

Od: korek odpovědí: 9 změna:

Zdravím
Mam problém z BOOTováním W7
Vždy když to chci BOOTovat tak mi to píše chyby viz.. obrázky
CD je plně funkční a odzkoušené na Jiném PC
Zkuste se prosím podívat na pište co tam může výt za problém.. :/
Předem díky za užitečné rady :)

Boot W7 chybové hlášky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neinstaluješ to přes USB mechaniku? Jestli ano, nemáš ji připojenou v konektoru USB 3 (modrém)? :) ač se to zdá jako hloupost, přepojení do jiného USB (2.0) by tento problém mělo vyřešit, podle toho co jsem se dočetl

doplněno 03.01.13 22:22:

tak to mi hlava nebere... ani různě po internetu jsem se nedočetl žádné jednoznačené řešení. Třeba se tu objeví někdo, kdo ví jak na to :)

Ještě bych zkusil na jiném počítači přes toto vytvořit instalační flash disk a nainstalovat přes něj (jen pokud nemáš, tak z DVD musíš napřed vytvořit ISO, např. tímto

korek
hodnocení

Právě že ne, instaluji to normálně přes mechaniku zapojenou do IDE

korek
hodnocení

Děkuji ale momentálně nemam volnou Flashku a ani externí HDD
Snad se tu nikdo nejde kdo si s tím bude vědět rady jinak to hodím do servisu a bude to
jen mě to mrzí je mi jasné že to bude jen nějakou kravinou a nechce se mi ua to platit :D

Tohle mě dělalo při instalaci Win 7 z DVD taky. Nepomohla instalace z flešky, skončilo to tou samou hláškou. Jediná pomoc byla vytáhnout z druhýho kompu DVD mechaniku, provizorně ji připojit místo ty původní a pak to už šlo úplně v pohodě. po nainstalování Win 7 jsem zase mechaniky vrátil a od tý doby Wokna šlapou jak hodinky.

korek
hodnocení

V serivisu kde jsem se ptal říkal taky že to může být mechanikou
Ona má přečetlou jednu chybu a už jí ukazuje automaticky pořád prý se to stává u starších modelů mechanik
Díky moc za nápad zítra si jí od někoho vypůjčím a zkusíme to :)
Pak napíšu jak to dopadlo

To je možný, protože jsem měl a mám mechaniku asi o dva roky mladší než hnědý uhlí.

korek
03.01.13 22:12
hodnocení

2.

Boot W7 chybové hlášky #2

korek
hodnocení

Potom se to takle sekne a mechanika už už nedělá

Boot W7 chybové hlášky #3

korek
hodnocení

3. toto mam jediné na výběr..
Ale cesta není pořád správná

Boot W7 chybové hlášky #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]