Nejste přihlášen/a.
Neinstaluješ to přes USB mechaniku? Jestli ano, nemáš ji připojenou v konektoru USB 3 (modrém)? ač se to zdá jako hloupost, přepojení do jiného USB (2.0) by tento problém mělo vyřešit, podle toho co jsem se dočetl
tak to mi hlava nebere... ani různě po internetu jsem se nedočetl žádné jednoznačené řešení. Třeba se tu objeví někdo, kdo ví jak na to
Ještě bych zkusil na jiném počítači přes toto vytvořit instalační flash disk a nainstalovat přes něj (jen pokud nemáš, tak z DVD musíš napřed vytvořit ISO, např. tímto
Děkuji ale momentálně nemam volnou Flashku a ani externí HDD
Snad se tu nikdo nejde kdo si s tím bude vědět rady jinak to hodím do servisu a bude to
jen mě to mrzí je mi jasné že to bude jen nějakou kravinou a nechce se mi ua to platit :D
Tohle mě dělalo při instalaci Win 7 z DVD taky. Nepomohla instalace z flešky, skončilo to tou samou hláškou. Jediná pomoc byla vytáhnout z druhýho kompu DVD mechaniku, provizorně ji připojit místo ty původní a pak to už šlo úplně v pohodě. po nainstalování Win 7 jsem zase mechaniky vrátil a od tý doby Wokna šlapou jak hodinky.
V serivisu kde jsem se ptal říkal taky že to může být mechanikou
Ona má přečetlou jednu chybu a už jí ukazuje automaticky pořád prý se to stává u starších modelů mechanik
Díky moc za nápad zítra si jí od někoho vypůjčím a zkusíme to
Pak napíšu jak to dopadlo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.