Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROBLEm s mým PC Acer aspire 3690

Od: svarc odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosim o radu/ pomoc.

Jak jsem jiz uvedl, ted jsem tteba opet po 15minutach nastartoval PC, a PC ukazuje, ze je napajen pres el.sit, coz je spravne a vse bezi, ale stava se, ze se sam prepne a ukazuje, i pres pripojeni k el.siti, ze jede na starou baterii, sviti take reps.blika oranzove stale baterie na PC vedle stale svitici zelene ikny.

Co stim, prosim o radu..

Dekuji.

SVARC

svarcmichal@seznam.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Baterii zakup novou a co se týká přepínání režimů, tak může být vadná i nabíječka. Případně je jen uvolněný kontakt ve zdířce napájení na těle notebooku či v koncovce na šňůře. Proto to pak při špatné poloze přeskakuje.

svarc
hodnocení

diky, avsak, nabijecka po kontrole ( kontakty) je v poradku, baterie je potreba koupit nova, co stoji nabijecka a baterie do toho meho kramu, co nejlevnejsi?

Co mohu delat s tou netesnosti na tele notebooku? Je pravda, ze ted, kdyz mam PC polozeny rovnomerne na tele, tak PC bezi a je tak jak ma byt pripojen k el.siti a to i ukazuje PC.

Diky

ŠVARC

svarcmichal@seznam.cz

Namátkou jsem našel tady:

c-baterie.cz/...

Originální baterie tak kolem 3000 Kč.

Další baterie a nabíječky jsou zde:

psaparts.cz/...

Ale pamatuj, nejlevnější není vždy nejlepší...

Koncovku či konektror můžeš vyzkoušet tak, že ti v některých polohách (podržíš rukou) nabíjení pojede a v jiných ne. Koncovka má uvnitř kontakty, které už nemusí řádně dosedat na protikus v konektoru NB. Dá se to s trochou šikovnosti zase trošku napružit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]