Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konči mi zabezpečeni počitače Nortonem 360

Od: jimi* odpovědí: 3 změna:

Vždycky ho kupuji na 1rok,jsem už důchodce moc se v tom nevyznám ale pry jsou zabezpečení ktere si lze stáhnout zdarma. Notebok nepouživam na práci jen běžne prohlížení článku,ukládani fotek,skype, icq a meily Neznáte nějaky a jak složite je jeho instalováni?Nebo je pro mne lepši ten Norton.Díky za každou radu.*nevi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No zrovna Nortony se mi moc nelíbí, sáhl bych po něčem jiným. Pokud si chcete připlatit, kupte si avast! Internet Security, nebo ESET Smart Security, nebo případně AVG Internet Security.
Vám by ovšem stačil avast! Free, což je český kvalitní antivirový program zdarma, případně mohu ještě doporučit velmi jednoduchý antivir Microsoft Security Essentials. Ten je též v češtině a zdarma.

doplněno 23.08.11 07:22:

Pokud budete instalovat jiný program /třeba ten avast!/, tak Nortona odinstalujte.

ahasver4*
hodnocení

0x

Norton bych nebral z mnoha důvodů.Souhlasím s příspěvkem výše až na ten antivir od Microsoftu.Pro Vás je Avast free ideální řešení.

jaroslaw
hodnocení

0x

dobrý den, stáhněte si a používejte Microsoft security essentials, je zadarmo a naprosto bezproblémový.

stáhnete ho zde :

microsoft.com/...

postupem doby jsem prošel několik antivirů / AVG, Norton, Eset / a nakonec jsem skončil u Microsoft security essentials.

Před instalací nového antiviru nezapomeňte odinstalovat Nortona! Je to nezbytné!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]